Vakar pabeidzu meistarot gāzes degli. Deglis 14kw. Uztaisīju arī reģulējamu augstumu pašam deglim. Uztaisīju diezgan augstu - ap 60cm
(015.JPG) (013.JPG) (016.JPG)
015.JPG
013.JPG
016.JPG
kur un pa cik degli pirki?
Vai nevajag riņķī kādu aizslietni, lai netērē velti enerģiju?
Katls buus lielaaka diametra par statīvu. Par ekrānu kalpos augšējās caurules. Degli pirku no foruma biedra :)
Smuks tev tas krāģīts, bet... nav no nerūsošā tērauda...
No nerūsošā nav gan, bet ir izgatavots no veciem krājumiem, līdz ar to gandrīz par velti un nokrāsots ar karstumizturīgo krāsu. Kā kalpos redzēs vēlāk.
kspc tu jau ieslīgsti perversijās, kam tev statīvs no ņeržas... tik cik estētiskais baudījums noslaukot putekļus, bet nu funkcionāli neko namaina
Par to ekrānu un augšējām caurulēm tā īsti nesapratu.
Liesma paliek tajā augšas kvadrātā - neit gar katla sienām, jo katls pilnībā nosedz to kvadrātu.
nu bet vienalga ja tev būtu riņķī bleķis , tas pasākums būtu daudz efektīvāks. It īpaši ja vāri ārā.
Pagaidām neko nelikšu, jo kspc uzlika skārdu, lai grīda nekarstu un liesma palika mazāka dēļ sābekļa trūkuma.
bet skābekli jau var pievadīt caur kādu speciālu atveri. Galvenais lai viss karstums nestaro uz āru, bet koncentrējas. Vismaz tieši tāda sistēma ir visiem tiešās liesmas katliem , ko izmanto mazie komercbrūvētāji.
Mārtiņ, tā liesma jau nesamazinājās, bet palika kautkāda savādāka un sāka katlam dibens kvēpt, tāpēc arī izdomàju, ka acīmrrdzot pietrūkst skābeklis, bet labāk būtu paprasīt kādam spečukam...
Jāni, tev varbūt ir kāda bilde no tiem komercdegļiem?
Pameklē šeit, te daudziem degļiem ir ekrāns, galvenokārt no sāniem nevis no apakšas: http://www.brewzilla.nl/brewhalla.htm
Pamēģini nokačāt netā filmu Frankenbrew. Es vairs neatceros linku, bet ja ilgi rokās tad var atrast bez maksas. Tā ir stundu gara filma par to kā uztaisīt brūvētavu no visādiem hlamiem, bet panākt tādu pašu rezultātu kā smukai austriešu uzpariktei pa 200 000 euro.
To filmu var paņemt šeit: http://www.vonnieda.org/frankenbrew/frankenbrew.avi
šodien no aizjūras atnāca šādi ķīniešu degļi:
deglis.jpg
pa cik?
kur juus vispaar tos degljus njemat??? man ar vaik!
un tad vēl - kādi mums tie baloni vispār ir? es te skatos, ka ir pieejami dažādi varianti - augstspiediena/zemspiediena - sanāk ap 100$ ar piegādi uz 16kW