Lūk labs alus ko iesaku citiem. Burvīgi smaržo, saldi ingverīgi. Nav pavisam šķidrs, paliek kādu laiku uz mēles. Sākumā kad iemalko tad tāds sievišķīgi salds, bet kad pudele tuvojās pusei tad muti sāk knibināt pipariņš. Pipariņš mutē paliek arī labu laiku pēc tam kad glāze jau tukša.
Kam patīk ingveriņš, noteikti pagaršojoet.
P_20160927_191039.jpg
P_20160927_191053.jpg
Vakar Bierhausā pasēdējām, sajutos kā 90ajos- izdzēru 8 0,3l aliņus un samaksāju 8 Eur- ļapotā!!! Šī akcija ir līdz 3 okt, iesaku izmantot.
šiem tagad 8 viņu aliņi ? Pēdējo reiz kādi 4 tik bija.
Vobla jau vienkārši izkapāja 8 gab., nav rakstīts, ka dažādus
Šobrīd bija kādi 5 pieejami, bet martā ir dzerti 7 vai 8 dažādi vienlaicīgi, kas visi bija vēl Bierhaus, bez Traumas un Trampa.
Vobla, 90-tajos Tu izdzertu 8 nevis 0.3 bet gan 0.5 aliņus pa 8eur
Pragas gulamrajons Stodulky (tipa Purchiks), 12-stavenu ieskauta parasta tirdzniecibas centrina estuve ar savu mini-bruzi, Luziny pivovar, 4 veidu lezaki un viens eils no 0.65€ par 0.33l, skaisti! Garso labak par vairumu veikala produkcijas un svaigs alus nepilnu kilometru no majam...Cehija!
image.jpeg
Bija Wit, Farmhous, cidonija, pils un ipa, zīmīgi ka pils alus man garšoja vislabāk:)
Uģi, tie ļežaku tanki izskatās uz 400-500l?
Rencis said: Vobla, 90-tajos Tu izdzertu 8 nevis 0.3 bet gan 0.5 aliņus pa 8eur
Kā tagad atceros, Pedijā 0,5 Zelta maksāja 50 saņus, a Ginesi, Kilkeniji un pārējie 1-1,2 latiem.
Vobla said:
Ja, 500l, izskatijas ka vinos gan raudze, gan sagaze/nogatavina un pa taisno piesledz kranam, alus necelo talak par pardesmit metriem lidz pateretajam.
Vobla said: Kā tagad atceros, Pedijā 0,5 Zelta maksāja 50 saņus, a Ginesi, Kilkeniji un pārējie 1-1,2 latiem.
Tas jau dārgais bārs skaitījās studentu vietās pa 0.35 saņiem bija!
Vobla said: Bija Wit, Farmhous, cidonija, pils un ipa, zīmīgi ka pils alus man garšoja vislabāk:)
Kā garšoja IPA?
Par IPu neizteikšos, pils bija smaržīgāks:)
Man arī Pils vairāk patikās.
Kas tas tāds ir? Jau kārtējo reizi sastopos ar viedokli, ka IPA ir noiets etaps un tīrs lāgers ir jaunā zvaigzne... Mani brūvējumi šo trendu nesaport...
IPAs gašo. Brīnāmies, ko Bierhausā tik draņķīgu no krāna lej.
Nē, IPA nekur nezudīs tāpat kā čili ēdienā.
Sezu Pragas Beergeek bara, kas svin 2.jubileju, un dzeru krutu dubulto ipu ar Nelson Sauvin. (Etikete tikai ka bonuss labam alum)!
DIPA a Nelson Sauvin ir kaut kas very special! Gaidu suvenīru :)
A man šoreiz bezmaksas alus
Tie divi garšo pēc mājbrūvējuma. Abiem pudelē nogulsnes. Bitteris pārgāzēts un garšoja pēc putām un burbuļiem. Beļģis atvērts stāvēja kamēr biteri dzēru, bet arī daudz gāzes. Bet ja izlaiž gāzi - abi normāli aliņi. Nekādu ekstru un defektu nemana. Lai gan beļģim uz etiķetes kaut kādi pipari rakstīti.
P_20161004_170140.jpg
P_20161004_170157.jpg
P_20161004_170406.jpg
P_20161004_180818.jpg
Monk's Cafe. Flemish sour ale. Pilnībā mainīja manu viedokli par skābajiem aliem. Garša līdzīga sarkanvīnam. Smarža arī. Ļoti labs balanss starp skābumu, rūgtumu un saldumu. Nekādu "funk" gan nejutu.