A Cēsīm ta medāļu vairāk
Vispār, priecē, ka daudzi zīmē medāļiem līdzīgus rimbuļus uz etiķetēm kuros saraksta visādas figņas. Jāni, neaizmirsti rimbuļus etiķetē !!!
Vakar piebeidzu Brew Dog ( http://www.brewdog.com/beer ) sortimenta iebaudīšanu:
Jau iepriekš tika dzerti - PunkIPA (5.6%), kura bija OK, bet nekas īspašs. Hardcore IPA (9.2%) bija laba, bet pliks rūgtums man ne visai. Par ellīgi rūgtu nesauktu, jo Hoip Juice un Hop Wallop ir vēl rūgtāki.
77 Lager (4.9%) par laimi ne es ņēmu - bija tāds, nekāds. Par Cēsu jau labāks, bet nekas dižs.
Tokyo (18.2%) - par to ar prieks, ka ne es pirku. Priekš manis pārāk salda ar ne visai tīkamu saldi dedzinātas karameles / īrisa garšu.
Trashy Blonde (4.1%) - ja nebūtu jau leduskapī, tad varbūt neņemtu, bet izrādījās laba IPA, daudz labāka par Punk IPA, tāpēc nākamo nebaudīto ieliku dzesēties
5am Saint (5%) - skaitās red ale, bet rūgtums ar apmēram kā ipai, bet krāsa sarkanbrūna. Ļoti laba. Pat galvastiesu pārāka par pārējiem Brew Dog aliņiem.
Weihenstephan Dunkel - dzēru pa starpu starp Trashy Blonde un 5am - ir jau labs, bet sajūsmā neesmu. Bija garšīgs, atšķirībā no pirms pāris mēnešiem dzertajiem Paulaner un Franciskaner tumšajiem kviešiniekiem, kuri pēc sūdīga Brāļa Tumšā garšoja.