Laba doma, es arī paņemtu kādu jaunu apiņu stādiņu.
Kāds negrib man pārdot Columbus vai Centennial apiņus kādus 50-100g, protams, ja kādam ir?
Columbus un Centenial Gordons mums savlaik notirgoa. Varbūt viņam vēl ir.
Brechs said: Kāds negrib man pārdot Columbus vai Centennial apiņus kādus 50-100g, protams, ja kādam ir?
http://www.pruulimine.ee/tooted/humal-ja-graanulid/humalakabidest-graanulid/
centennial 4,09 eur, columbus 3,53 eur 100gr
Šogad nelaidīšu savus apiņus tik augstu debesīs, tikai kādi 4-4,5m kārtis, cerībā, ka tad tie ātrāk sāks ziedēt un paspēs nogatavoties pirms savvaļniekiem, jo pagājušogad tomēr apputeksnējās...
Domā kniebt galotni nost? Man jau tagad 5m izauguši.
Domāju, ka viņš izaugs, tad gals nolieksies uz leju un viņš sapratīs, ka vairs garāks neizaugs un sāks audzēt čiekurus ;)
Man gan nojumes jumts kur rāpties un rāpties. Trīs stīgas krusa nolauza. Uz augšu neiet, bet pazares dzen spēcīgi. Jāmēģina būs īsināt. Ja ļautu pat nezinu cik gari viņi izaugtu. Man blaus liels bērzs, nākamgad kādu stīgu jāatsien pret bērzu, redz cik tam apinim duka.
Bērzs nenoēnos!? Apinim jau sauli, laikam,vajag!
Labprāt padalīšos ar Kazbek un Vital apiņiem apmaiņā pret kadu alu. Gana esmu izbrūvējies ar šiem bet tāpat vēl ir. Vairāk info: http://www.arixhop.cz/eng/chmelove-odrudy.html
Andi, tev tās pērnā rudens čehu saknes ieaugās? :))
Ieaugās, baigā raža nebūs, bet pirmajā gadā jau laikam arī nevar cerēt.
Mans plāns ar īsāku kāršu likšanu nav izdevies. Domāju, ka tad ātrāk sāks veidoties apiņu čiekuri, jo augšup vairs nebūs iespēja augt. Bet nekā. Man tagad tikai sāk mazi, mazi čiekuri veidoties, kaut gan skatos ka kaimiņam savvaļniekiem jau gandrīz novākšanas stadijā.
Jāmeklē kaut kāda extra agrā šķirne, tad varbūt augtu labāk.
Kā aldari ar apiņiem? Es savējos eksperimenta nolūkos novācu koši zaļus. Dzeltenais pulverīts ir rūgtas lapiņas arī, varbūt manējiem šis ir īstais laiks. Laiks parādīs!
vai šeit būtu gribētāji iepirkt apiņus? man tā kā krājumos ir praktiski tikai magnum palicis, gaidu kad ienāksies jaunā raža lai varētu iepirkties.
varbūt ir gribētāji taisīt kolektīvo pirkumu?
Man tik tagad sāk čiekuri veidoties. Laikam rakšu ārā, dārznieks no manis nesanāks...
Man jau arī tie čiekuri nekādi lielie nav, bet steiga jau nekāda.
Mēģināšu kādu bilžuku ielikt, bet ko ta lai saka vīnogu audzētāji Latvijā? Vīnogas vēl ne pa jokam skābas.
AndisL said: Man jau arī tie čiekuri nekādi lielie nav, bet steiga jau nekāda.
DSCF8818.JPG
Manējie čiekuri bija jau lieli. Līdz šim likās, ka novācu pa vēlu. Man vīnogas pussaldas tagad: OG16 vēl +3 varētu piesauļoties. Vispār ar tām vīnogām ineresanti, Andi vai netā ir kāda spriestuve?