Ir pa ausu galam dzirdēts, ka stautam kokosa skaidas apcep krāsnī vispirms, lai aroms nāk lābāk ārā.
Alus piedevas
es tikko kā uzvārīju coconut milk stoutu ar gemosa kokosriekstu skaidiņām. pievienoju vārīšanās pēdējām 10 min. Kokosa aromāts labi jūtams, varbūt pat par daudz. Bažas gan ir par putām - misa, pat to kārtigi sakratot, praktiski nemaz nesaputojās, kas droši vien dēl tām eļļām. Otra baža - tā arī nesapratu, vai šīm skaidiņām tiek pievienots cukurs, kas varētu rezultēties garšas defektos. Stokmanī redzēju kokosriekstu čipsus, kuriem cukuri - 0, bet skaidiņām kādi 5g/100g. no tā varētu secināt, ka skaidiņām tomēr pievieno cukuru.
A kāpēc Jūs vienkārši nenopērkat 2-3-4-5 kokosus veikalā un nepiegāžat gan sūlu gan riekstu sablendētu putriņā???
ja ar skaidām būs garām, nākamreiz tā arī darīšu
Vobla said: A kāpēc Jūs vienkārši nenopērkat 2-3-4-5 kokosus veikalā un nepiegāžat gan sūlu gan riekstu sablendētu putriņā???
Vai tad bodes kokosriekstos vispār ir sula? Cik esmu šos ēdis, allaž iekšā vien tas baltais slānis, ko samaļ skaidās un viss...
Jevpls said: Vai tad bodes kokosriekstos vispār ir sula? Cik esmu šos ēdis, allaž iekšā vien tas baltais slānis, ko samaļ skaidās un viss...
Ir ir, pieniņš iekšā, vienmēr ir bijis. Es gan pērku to coco labi ja 3x gadā pēc bērnu uzstājīgajiem pieprasījumiem, biežāk trāpās ierūguši un tādu jāmet ārā. No ārpuses to nevar noteikt vai labs vai nē!?!
svaigajos piens vienmēr ir beigts, bet mīkstums ēdams gadījies.
rreinis said:Stokmanī redzēju kokosriekstu čipsus, kuriem cukuri - 0, bet skaidiņām kādi 5g/100g. no tā varētu secināt, ka skaidiņām tomēr pievieno cukuru.
Produkts jau dabīgi var to cukuru saturēt
Dainis said: Produkts jau dabīgi var to cukuru saturēt
tad sanāk, ka no čipsiem (kā kokosriekstu sukādes) tas ir izmazgāts ārā?
skatoties, kādi ir tie čipsi - ar kādu tehnoloģiju iegūti
https://www.youtube.com/watch?v=p8d1kIn4nl0
3742 izskatās, ka labi darbojas. Doma ir uz plāceņa uzliet kādu versiju ar piedevām. Kāda ir pieredze ar koriandru iekš saison? Ir kādas citas labākās versijas par piedevām?
jankapat said: Kāda ir pieredze ar koriandru iekš saison?
Tikai tā labākā.
Vajadzēja cepumos sacept
Man sanāca sabliezt 300g uz 3L ... Pudeļošu sestdien