- Awaiting approval
Sveiki,
Izgatavoju no nerūsējošā tērauda dažādā tilpuma alus mucas, katlus utt. Ja kas interēsē padodied ziņu.
Sveiki,
Izgatavoju no nerūsējošā tērauda dažādā tilpuma alus mucas, katlus utt. Ja kas interēsē padodied ziņu.
Kāds cipars ņeržai?
Atkarīgs no tilpumiem un paša vēlmēm. Uzraksti vai uzzvani ( 29475527) un pasaki, kas ir vajadzīgs un kādam nolukām, tad var pateikt aptuvenās izmaksas
Uzdošu arī es jautājumu: ir ņeržas katls 200l ar apakšā iemetinātu vītni krānam. Vītne, cik nu pratu samērīt, 1,5x45. Apskatot saimniecībā esošos lodveida krānus, muftas un tamlīdzīgus štrumus, secinu ka manā katlā ir pilnīgi nestandarta, smalkā vītne. Vai to var izārstēt tikai ar pārmetināšanu vai ir iespējams pielasīt kādu gatavu variantu/pāreju? Kā jau teicu, standartos neesmu stiprs, nezinu, cik ejoša/reta tā vītne ir...
Vieglāk un lētāk pārmetināt uz citu vītni, ja krānam tad 1/2 '' vai 3/4'', jo tiem iet collīgās vītnes, Var atsūtīt bildi uz Whatup
Ka tik nebūs visparastākā pusotrcollīgā cauruļvītne?
urbejs said: Ka tik nebūs visparastākā pusotrcollīgā cauruļvītne?
Ir lodveida krāns 1 1/4" kas ir 2,5x42, to labprāt tad arī izmantotu ja ir iespēja (tas katls ir projekts nākotnei, JA pāriešu uz lielākiem tilpumiem), pusotrcollīgā vītne, ja mani aprēķini ir pareizi, būs 2,5x48. Man te ir kas smalkāks un pa vidu, solis vien ir 1,5mm. Vispirms meklēs galus pie virpas, ja ne, tad pie tēmas autora metināt:)
Audris said: Sveiki, Izgatavoju no nerūsējošā tērauda dažādā tilpuma alus mucas, katlus utt. Ja kas interēsē padodied ziņu.
Tava ģeogrāfiskā lokācija?
Rīga
Mucas: 10 Litri un 30 litri Katls ūdens varīšanai - 100 litri Katls apiņu apliešanai un tecināšanai ar slīpu dibenu, sietu + palikni - 100 litri
Mucas: 10 litri un 30 litri Katls ūdens varīšanai - 100 litri Katls + paliknis - 100 litri ( katlam slīps dibens, iekšā divi sieti) - paredzēts apiņu apliešanai un tecināšanai
Mucas no nerūsējošā tērauda 10 litrumuca - 1 spainis, ideāl svariants,ja plānojas kāds brauciens un ir vēlme uzcienāt
Mucas - Viesis un Glabātājs: 10 litri un 30 litri (nerūsējošais pārtikas tērauds)