Nu tad šoreiz Labietī. Ja tikšu, tad līdz nesīšu vienkāršu lāgeru ar Cascade un Yelow Sub apiņu piešprici!
Es varētu paķert vienu rūgteilu, kam labs aromāts (vai|un) nepatīkams hlorofils garšā. Un vēl kaut ko... varbūt ieskābušu Bez samazgu spaiņa neiztikt.
man saison, ar nevar saprast :)
šoreiz laikam arī pirmo reizi piebiedrošos pulciņam. Diemžēl visi labumi laukos, tādēļ nākšu tukšām rokām- kā saka, izlūkos!
Būšu, bet arī bez alus
Būšu, kaut ko jau aizstiepšu.
Ja kāds grib gadu noturētu bebrinieku tad paķeršu:) Jo mans Bock eils vēl zaļš.
Rencis said: Ja kāds grib gadu noturētu bebrinieku tad paķeršu:)
Nu es patiesībā neatteiktos mazliet nogaršot, pārāk bieži kādos pasākumos šis tiek pieminēts. Gan jau otrdien šo ierakstu nožēlošu
zenkis said: Es varētu paķert vienu rūgteilu, kam labs aromāts (vai|un) nepatīkams hlorofils garšā. Un vēl kaut ko... varbūt ieskābušu Bez samazgu spaiņa neiztikt.
nafig negaršīgus alus, pašam čupa ne pārāk garšīgu, bet bebrinieku cieši var paķert
^ tā nereti notiek, pašam negaršo, citiem taisni otrādi- dod vēl. IPA ar zirgadeķa garšu interesē? bretanomices dominē i garšā, i aromātā
sito pataupi mani, interese un ka vel (bet tikai novembri), preti varesu dot kadu cehu lezaku!
Ugis said: sito pataupi mani, interese un ka vel (bet tikai novembri), preti varesu dot kadu cehu lezaku!
OK, sarunāts.
man interesē visādi skābuļi un zirgadeķi.
es paķeršu pērn raudzēto sidru, skābens, nesagāzējies, man ļoti garšo :)
Izskatās, ka arī man paliek vairāk brīva laika un veselība ar nostabilizēta. Varētu pacensties ierasties. Nez, vai ir jēga uz šo pasākumu nest skābo alu? Vai par "sour beer" tēmu taisīsim atsevišķu pasākumu tikai ar cienītājiem?
ir nianse - skābs alus un saskābis alus: pirmo drīkst, bet otro nevajag
Vakar 2 pakas omeprazola nopirku, bet uz pasākumu netieku diemžēl. Skābos varētu atsevišķā pasākumā sarunāt. Iepriekšējais bija dikti kvalitatīvs.
man nekad nesanāk ierasties uz speciālajiem. var jau parastajā nedzert to skābuli kam nepatīk...
Būs man un kolēģim pirmais apmeklējums, ņemsim līdzi rabarberu alu un saisonu, vienīgais jautājums vai viena pudele no katra ir pietiekami?