Mieru, tikai mieru
Uz naudu - jā.
Likmes - atkarībā no spēles veida, cash vai tournament. Ja cash, tad nosakam min-max buy-in summu vienā piegājienā, var rebuy taisīt. Izstāties var jebkurā mirklī, parasti es gan ierosinu arī laika limitu uzlikt- pamest spēli drīkst tikai pēc, piemēram, 3h. Ja tournament, tad sadala banku procentuāli, piemēram, 1. vieta 50%, 2. vieta 30%, 3. - 20%. Ja cash spēle, likme paliek nemainīga visu spēles laiku, piemēram, small blind 2centi, big blind 4 centi. Turnīrā dinamiskumam likme ceļama ik pa stundai - tas liek patiešām spēlēt, nevis visu vakaru "gaidīt" divus AA (un zaudēt ar tiem ). Tā ka vidēji 5-20 eiro uz vakaru es rēķinātos gan. Atkarībā cik nopietni grib spēlēt.
Par fiškām/čipiem - man arī ir divi komplekti, esmu sasēdinājis pie galda ~ 10 cilvēkus, čipu nav trūcis.
Par kavām - ierosinu spēlēt ar divām kavām, lai kamēr vienu novāc un maisa, otra jau tiek iesaistīta spēlē- tīro spēles laiku palielināt.
Par vietu - nekas nav pretī, ja mēs pie manis Zoļikā spēlējam, bet man ir trūkumi daudzi- nav liela galda un soliņu skaits ~ 6, plus kaimiņš gados, kurš ceļ haju pēc 23 ja viņam traucē gulēt. Kā bonuss teorētiski varētu būt iereibušu Rīgas apkaimes iedzīvotāju aiztransportēšana līdz mājām, bet tas kad tuvāk nāks precīzs datums.
Kur vēl mēs varētu savākties?