Recepti neatceros, kaut kur internetā paskatījos aptuveni. Puse kviešu pārslas, puse gaišais iesals, pāris saujas auzu pārslu. Jāsaka, ka misa tecēja reizes 3 lēnāk kā parasti, bet man jāsteidzās nekur nebija.
Vārīšanas beigās, dažis minūtes pirms beidzu vārīt, apelsīnu mizas, piemetu klāt arī greipfrūtu un citronu mizas - vienkārši pāris augļus ar rīvi aprīvēju, samalts koriandrs.
Nedaudz apiņu ar mazu alfa skābi, viss vārīšanas sākumā un nedaudz vidū.
Jāsaka godīgi, svaru man nav un visu uz aci jaucu, precīzāk pēc tilpuma skatos, recepti izmantoju tikai aptuveni. Hidrometra arī nav. :) Temperatūras neatceros, bet paskaties internetos.
Vienīgā problēma te ir raugs, jo raugs ir visa Wit dvēsele. Aizņēmos to no Jāņa. Sauso diezgan nereāli dabūt, var mēģināt Brewferm Blanche laikam vai pats no Hoegaarden nokultivēt. Pagaidām izskatās labi, bet pa īstam tik pēc nedēļas divām varēs novērtēt.