Pareizi saprotu, ka OG 1048-1057, FG pofig, ABV pofig?
BestBrewChallenge2015 konkurss Ginesa rekordam
Ta sanak, norades bija tik par sakuma blivumu. Raivo, ka ar dokumentaciju- kadas tur tas prasibas? Pietiek tikai ar foto, kam jabut bilde, cik daudz utt?
Pagaidām tāds švaks tas Ginesa rekords izskatās, Vācijā pieteikušies nepilni 20, Latvijā nepilni 10 un vēl daži pa visu Pasauli. Bet izskatās, ka visur citur kā dalībnieki piesakās brūži, bet pie mums - mājbrūvētāji. Te nav kāds pārpratums? Varbūt tas pasākums ir brūžiem domāts?
Ir arī citur pa kādam mājbrūvētājam. Vienīgi, es līdz galam nesaprotu, kā tas viss ir jāatspoguļo un kur? Tas, ka 15.00 CES laika (16.00 mūsu laiks)jāber iesals sasildītā ūdeni, ir skaidrs. Bet tālāk, kur jāliek foto, cik daudz to vajag, un video, un pieraksti, un kur jāparāda abi liecinieki, un kādi viņu pienākumi? Ar šo visu vajadzētu tikt skaidrībā....
Nedomāju, ka švaks, jo tas ir ļoti relatīvs jēdziens..:)
Teica, ka šodien vai vēlākais rīt no rīta angļu valodā atsūtīs visu info.
Cover letter (created by BESTMALZ®)
· Attendee form with two witness statements
· Brewing log sheet
· High quality color photos
· if possible, video footage
· Letter of agreement, that photos can be published by Guinness World Records
Paldies! Sapratu, gaidām...
http://bestbrewchallenge.com/2015/04/all-details-for-bbc-record-attempt/
Gaidu, vai būs kādi papildinājumi...
Darba lietas man liedz piedalīties... Darbs sāk traucēt alus lietām, ko darīt?
Atrodi darbu brūzī :)
Vakar iesalu jau sasvēru un ūdeni katlā salēju. Vakarā tik atliek iekurbulēt. Visi filtrējamie un pārējie loriņi virtuvē arī sastiepti. Uzstādīšu pats sev rekordu ar īsāko brūvēšanas laiku.
Izdomāju piedalīties un mēģināju šodien piereģistrēties. Bet neizdevās. Meklēju pa to saitu, kas par problēmām un pie FAQ atradu, ka pieteikties var tikai līdz 22.04. Nekur citur šādu info agrāk neredzēju. Tā nu man jāpaliek bez Ginesa rekorda...
Laikam tomēr esmu piereģistrēts, vismaz kartē es parādos. Tad jau vārīsim.
Publicitāte Latvijas mēdijos par šo pasākumu būs? Laba izdevība popularizēties.
#Optyroc, nu neviens jau neaizliedza piereģistrēties laicīgāk- zināji tak..:)
Re kur cits šim godam pat ņeržas statīvu sametinājis, cits šlipsi uzvilcis...
Jebkurā gadījumā, lai izdodās un visiem Juriem- sumināts!!!
Piereģistrēja viņi mani, uzvārīju, tikko beidzu.
Es pagaidām bildes lieku tikai facebookā. varbūt vēl kaut kur jālādē?
Es arī īsti nesaprotu. Vai bildes jāsūta viņiem pa pastu? Un kā ar to anketu? Jāsūta pa pastu vai kā?
Bildes ta būs jāsūta pa pastu un arī anketa kaut kur līdz maija vidum. bet šodien, cik saprotu priekš PR kaut kas arī jāielādē...
Tocna zinat, ka pa pastu? Cakars. Nevar diez ieskanet to veidlapu un nosutit? Par foto/video gan teikts bija, ka tikai linku janosuta viniem. Kad taisam degustacijas pasakumu?
74 dalībnieki piedalijās, imho pamaz. Kad nāks gatavs, tad jāsadomā padegustēt.