Tie kuri grib savus paraugus sūtīt uz Vāciju, jaunedēļ var nodot man.

MartinsK said: Vajadzētu padegustēt. Man arī pašam nav īpaši sanācis. 16.06 Labietī?

Nakosnedel netiec?

Varu, tikai ne 1dien. Bet pārējie?

Otrdien vai piektdien varetu nakosnedel! Kur mus nems preti?

Ja der, tad Takā var. Tikai iepriekš padod ziņu.

Ok, es par otrdienu , 09.06, 18! Kurs pievienosies?

Es gribētu pievienoties (pie reizes atdotu Raivo paraugus Vācijai). Man labāk būtu ceturtdien. Bet ja sarunā citā dienā, tad mēģināšu piemēroties. Gabals jābrauc - no Balviem.

Es drīzāk, ka netieku otrdien. Īstenībā arī diezgan bēdīgi ar laikiem visu nedēļu izskatās, tapēc ar mani labāk nerēķināties.

Veči! Vajadzētu sarunāt konkrēti. Laiks iet. Rīt jau otrdiena. Tad tiekamies vai nē un ja jā, tad kad. Es piedalos, ja pēc darba. Labāk ceturdien, bet,ja tā nevar, tad kad sarunājam - tad būšu.

Izskatās, ka nesaorganizēsimies. Vasara...

Reālākais laikam, ka Varam savā starpā samainīties, ja sanāk.

Sapratu. Tas nozīmē, ka braukšu ceturdien, jo jāatdod Raivo paraugi priekš Vācijas. Ja ir iespēja, varam kaut kā satikties uz brīdi un apmainīties...Ja sanāk.

Ka nakosnedel ar laikiem, ari neviens netiek?

Lieta jau tā, ka Paraugi uz Vāciju Raivo jāatdod šonedēļ. Man drusku sarežģiti apmeklēt Rīgu abas nedēļas.

Man der otrdienas vai ceturtdienas vakars tikai šonedēļ.

Pēctam pats braucu 2 nedēļu braucienā ar auto uz Vāciju. Nav gan plānots koncentrēties uz alus tēmu.

Juris A, no kurienes Tu esi?

2 months later

Es saprotu, ka visiem, kuri piedalījās rekorda uzstādīšanā, pa pastu ir atsūtīti ielūgumi uz Heidelbergas pasākumu 12.septembrī. vai kāds apsver domu braukt? Man tā kā gribētos....

Varbūt vēl nāk, jo man atnāca tikai šodien.

Man arī atnāca. Apskatījos, ka Rynair uz Hānu lido 12.09. turp un 15.09. atpakaļ. Pašlaik cena 71 EUR. No Hānas līdz Heidelbergai 150 km. 5 gadus atpakaļ Heidelbergā nodzīvoju nedēļu, smuka pilsētiņa.

Es domāju, ka vajadzētu braukt. Varbūt vēl līdz pirmdienai pagaidām lai vēl kādi saņem ielūgumus un tad varētu sākt rezervēt un braukt reizē. Vienīgi viesnīcas izskatās dārgas. Varbūt var kaut ko vienkāršāk un lētāk sameklēt...