Labrīt visiem! Vakar gan biju tikai uz vienu cēlienu bet labu iespaidu bija gana. Sākumā jāatzīmē AndisL ierašanās ar daudz dažādiem dzērienu veidiem. Lieliska bija limonāde kuru mana meita izdzēra slavēdama. Man kā sidra nedzērājam ļoti, ļoti garšoja Anda sidrs, nākošgad noteikti būs jāmēģina to taisīt un pat jāaizbrauc uz sidra talku!
Rencis adultus sagaidīja ar bebru dziedzeru alu, ko lai saka, pa gadu tā epoksīda sveķu garša par 10% ir noapaļojusies ču ču maigāka palikusi, bet nu izdzert vairāk par 10 gramiem nevar:). Visa vakara garumā virmoja šī izteiksmīgā smarža! Man šķiet ka būtu labi uzvārīt kādu vienkāršu alu 25-30 l un tad kaķī piešaut vienu 0,5l pudelīti, tad varētu iznākt pat baudāms un interesants dzēriens. Kāds to uzņemsies, varu arī es ja piešķirsiet 0,5l?
Pa vidu bija rinda ar standarta mājbrūvējumiem, visi ļoti ok.
Paša nestais eksperiments raudzēts ar parasto sauso maizes raugu (Rimī kadi 15 centi) pārsteidza pozitīvi, jo biju iedomājies ka būs pretīga rauga garša, bet tādas nebija. To vārīju tikai 4l un kaķoju ar 0,5l http://www.bourgognedesflandres.be/en un 10g Magnuma.
Beidzās man ātri jo varonīgi, saplēšot kreklu uz krūtīm, aizgāju laicīgi. Mājās iepūtu alkometrā un tas rādīja 0,00% tad bišku skrobe parāva ka vel kaut ko nenogaršoju. Toties šorīt jūtos kā jaunais dievs, ceru ka pārējiem ir sūdīgi