25 days later

Michael Jackson, Beer (Eyewitness Companions), Dorling Kindersley Publishers Ltd (November 8, 2007), PDF
megaupload.com
ifile.it

2 months later

es esmu vienīgais, kurš nevar to kunces pdf atvērt?

man veras normāli... vienīgi jāņem vērā, ka tas fails ir 113MB liels, tā kā tas nenotiek ātri, ja paņem Open, nevis SaveAs

man , cik atceros, baigi ātri ielādējās.

4 months later

Milziigs paldies par to extreme brewing. Obligaats pirkums naakotnee. Tagad tik jaauztaisa kas liidziigs Dogfish Raison D'Etre.

Es arī šito no tā krieva bloga nokačāju.

Baigi smuka grāmata, tādai arī jābūt manā bibliotēkā, jau pasūtīju!

Tā jau ir, paīrā lasīt tomēr ir ērtāk.

izprintē kaut gan es How to brew, izprintēju, izlasīju un tāpat pasūtiju :)

Vai ta pašam printēt nesanāk dārgāk nekā pasūtīt?

Ja printē ne uz sava printera, tad noteikti sanāks lētāk :)))))))

Bet arī piekritīšu, grāmatai cita smarža.....

5 months later

Iepirku "The craft of stone brewing co"- patika!

Es arī par šo domāju. Nav tā, ka tur baigi daudz ēdienu receptes? Jo mani mazliet besī amerikāņu aizraušanās ar alus un ēdienu saderību.

Es skatos ka tā grāmata iznāks tikai 15. novembrī 2011.gada. Ko es atkal šoreiz nerubiju?

Šoreiz tu nerubī to, ka grāmata ASV un Eiropā iznāk dažādos laikos :). Aizej uz amazon.com, nevis amazon.co.uk.

Nu vot losis es jau pasūtiju un tagad dabūšu gaidīt kad viņa tiks izdota pēc 15. novembra.

Tu jau vari atcelt savu pasūtījumu un pasūtīt no jauna no usa.