Aprīlī tiekamies Labietī. Būs arī mūsu goda viesis Edgars, kas veica foruma pārcelšanu.
Kā nelielu atlīdzību katrs paņemam pa kādai pudelītei sava labākā brūvējama, ko kopā ar rokas spiedienu pasniegsim Edgaram.
Cerot uz atsaucību, MartinsK 🙂
baigi knapi izklausās. cilvēks centās a tu piecus aliņus...
Atnes vairāk 😃 Plus gan jau būs arī kāds pārsteigums...
nez vai būšu un vispār alus beidzies 🙁
Izskatās, ka tikšu. Man ir dubbel ar rudziem un saisons nogatavojušies
Tauta kā vienmēr maz piesakās, bet cerams, ka kāds bariņš sanāks 🙂
Nav ne alus, ne veselības šoreiz 🙁
Būšu.
Es arī būšu.
centisos uz sezonas pedejo pasakumu tikt, ja busu, tad ar lacto skabeto alinu, praktiski bezalko, dryhopots ar citra/crystal, un varbut kaut ko no arhiviem pakersu!
Beigās jau paprāvs bariņš bijām, gudri parunājām un pačāpstinājām mājbrūvējumus. Bija interesanti vājie ali, viens Uģa pat varētu būt bezalkoholisks, bija interesants Voblas variants ar skujām un mans ar šampanieti. Tā kā tik traki ar mājbrūvētājiem nav, degsme vēl ir, eksperimentē, štuko un dara 😉 Labieša kolektīvs sveica jaunā foruma izstrādātāju Edgaru ar pāris kastēm Labieša alus. Paldies viņiem par to.
Man patika viens no pedejiem American Brown Ale, skiet Remerts2 bija ka autors, loti labs sanacis bija, nesanaca uz vietas paslavet. Voblas Zsvetku alus ari atmina palika. MartinsK sampaniesa alu nedabuju, tas bija sajaukts ar sampi vai ka?
ugis_n MartinsK sampaniesa alu nedabuju, tas bija sajaukts ar sampi vai ka?
Pie pildīšanas puse uz pusi kviešu alus un Rīgas Oriģinālais šampānietis. Bet bišķi pa saldu, jāņem kāds brut veidīgais.
MartinsK laikam atceros, tas bija tas nenormali saldais un dīvainais alus. vajadzēja sausāku un mazāku devu.
vakar baigi pietrūka oskars. bija riktīgs āķis, bet nebija kompānijas. beigās vēl vienam pašam par taksi jāmaksā 🙂
Patika Voblas eglīšu alus. Patika arī MartinsK kviešu alus, Dāvja rudzu ipa. Uģa bezalkoholiskais alus arī šķita interesants (labā nozīmē). Ā jā, arī tas kafijas stauts.
Vasara tikai sākas ! 😃