Tiekamies rīt Ģertrūdes ielas Alus muižā, kā ierasts, 18:00!
Sāksim ar konkursa paraugiem, kas būs atnesuši, pēc tam pārejam uz citiem aliem.
Bez konkursa alus panemsu neizdevusos neipu (zalaina) un skabeno dzervenu saisonu!
Mežpils proves DIPA paraugu degustācija Alus Muižā, 01.08, 1
Būšu. Ar Mežpils kausa eksemplāru un varbūt svaigu neipu paņemšu.
Tas ir Ģertrūdes 45, cik noprotu.
Būšu. Varbūt ar alu. Bet šovakar provēšu vai ir dzerams.
Kāds vēl būs? Saņemās!
Es bushu, MartinsT arii. Mums buus IPA kas netika finaalaa, beerza un piparmetru viva, piparmetru viva, 2bean stouts, upenju skaabais stouts.
Būšu ar DIPU un tumšo Witbieru. Būs arī KatrīnaL. ar Lillā IPu (ar melleņu sulu).
būšu tukšā.
Iespējams arī būšu
Būšu ar abām konkursa DIPĀm.
laikam būšu, cerams arī kādu alu atradīšu...
Būšu ar DIPA un vēl ne pa tēmu garšvielu kviesi.
P.S. Tur jau max 8 cilvēki pie galdiņa tiek ne?
Vēl Magnum shapa paņemšu.
paldies visiem par pasākumu, patika. Tikai nākošreiz jāatgādina, sev tai skaitā, ka etiķetes gan vajag ar info kas ir tas, ko dzeram.
Laba diena! Jauks vakars tai Alus Muižā bij, iepriekš pirms gada biju kad telpa bija 3x mazāka, lielisks alus klāsts par ĻOTI labām cenām (Brenguli gan vajadzētu nahrenizēt jo tas ir darvas piliens )
Dipu vakars tā arī aizgāja dipu dapu ar vidējo 7-9% abv, kā kāds izteicās- portvīnu vakars, un puspālis pienāca žigli. Sliktu DIPU nebija, faktiski izcelt favorītu būtu grūti pie tādiem ķermenīšiem un apiņu daudzumiem.
Man vairāk patika kad DIPAs beidzās un sākās otrā daļa ar dažādiem peiliem, apām, skābulīšiem utt.
Atsevišķi jāatzīmē Uģa tāpiņš no Purvīša dzērvenēm- lielisks viegls skābais alus, es pat teiktu ka labāks par pašu Purvīti. Vēl bija labi tie PeterisT varianti ar bērzu slotām. Un tad vēl bija rinda ar labiem "defektiem" kuri garšoja labi, izņemot Brenguli- sasper Jods to!!!
Man patika MartinsK svaiga neipa,svaigs ir svaigs,parejas vismaz 2 menesus nostavejusas dipas bija ok, bet labakie laiki jau garam, seviski manejai.
Remerts2 tumsais kviesis un Voblas dzidrinatais kviesis abi bija koriandra bumbas un loti garsigi! Katrinas mellenu ipa bija labs, gan krasa, gan garsa, bet prieks ipas (lai ari session) prasijas izteiktakus apinus, seviski aromata, tagad tas bija viegls vasaras skabulitis, patikams, tik un ta!
Berzuslotu ali ari bija ok, man gan palika pecgarsa savelkosa taninu garsa, kada bija pasam, kad meginaju pec rugsanas likt svaigas zalas berza lapinas.
GirtsE defekts bija kartigi izteikts, es jutu galvenokart zobarstu/medicinu, ko saista ar savvalas raugu infekciju (pasam ta ir bijis, kad raugs dazas dienas nepiestartejas un savvalas moski iedzivojas misa)!
Šie bija ar svaigu bērzu 15-20min vārošā ūdenī. Nākamreiz mēģināsim sausu slotu siltā ūdenī uz 24h un tad iejavot. Tā laikam pareizāk būtu. Un pamēģinās piparmētras vārīšanās beigās un kaķī.