Sveiki,
Intresē iegādāties destilācijas aparātu, izskatīšu visis variantus, der gan veikalā pirktis gan paštaisīts. Diezgan steidzami, pats varu aizbraukt un savākt.
Pērku destilācijas aparātu
kb1 Varu piedāvāt ņeržas 50l kegus pa 35 eur/gab, tur gan bišku japārbūvē, bet materiāls ideāls!
https://kupla.lv/d/268-mucas/164
bija doma nopirkt no tevis to kegu, bet baiga čakarēšanas sameklet kadu kurš man to savienojumu pārtaisīs...
izskrūvēt fittingu un tā vietā piemetināt triclamp savienojumu neizkausās necik sarežģīti.
vai tu ko citu biji domājis?
varētu padomāt ka paņem kegu un uzreiz destilators gatavs...
Linards nesen kaut ko meistaroja.
Varētu padalīties cik un kas darāms.
- Edited
Uzmeistaroja jā!
Enerģija: 3500 W ULWD Camco tens
Vadība: C-Rex 100 PID regulators, PT 100 sensors
Dzesēšana: traukā iegremdēta spirāle
Drošība: spiediena manometrs, pārspiediena vārsts
Kollonas pildījums - NT švammes, bet var izmantot arī keramikas vai kapara gredzenus. Var arī neko nelietot ja vēlas aromātisku produktu.
Pārbaudīts, strādā. Varu pārdot, ja vēl aktuāli, jo man tomēr vairāk aliņš interesē, bet dotajā mirklī PID regulators izņemts no sistēmas un tiek izmantots alus vārīšanas sistēmā.
Šāds aparāts ir tas kas man vajadzīgs...Pieņemu ka viņš maksā dzīvu naudu, Linard-kā tur ir!? Man interesētu bez tena un tā regulātora...iesākumā varu iztikt bez šiem pričendāļiem...
Linard, varbut atsuti man PM cenu, varetu apsvērt šo variantu ja esi ar mieru pārdot...
Varbut kadam ir kads variants kur LV dabut to "triclamp" savienojumu?
Ok, pid reulatora vietā var parastu slēdzi ielikt un temperatūru mēģināt pašam vaktēt. Šķiet bīstami, var tak noindēties. Taču ja produktu uzturā nav plānots lietot tad var.
Taču ko tu ar to verķi bez tena iesāksi gan nesaprotu. Būs tak caurums kegā!
alusvedejs tena vietā 1" korķi , sensora vietā 1/2" un liec uz "dzīvās" uguns.
kb1 atsūti veidu kā ar Tevi sazināties PM ?
alusvedejs
Caurumus var ar korķiem aizskruvēt, un kegā taču termometrs ir, tatad pārvārīt nevar...
Protams ar tenu un regulatoru būtu viss korektāk, bet tas visu sadardzina gan elektriba, gan pats aparāts buss daudz dārgāks...
Tāds tev derēs? Apraksts https://samogon-i-vodka.ru/catalog/565/57719/
Tikai katls 25 litri