Sveiki. Jautājums par alu kopgaldam. Cik apmēram jāņem un kas jāraksta uz pudelēm. Kā arī par vakarā uzkodam un alu jāņem pašām?
Vidzido autors / stils / ABV / EBC / IBU
Viss alus būs pašu ņemts - ņem labu alu cik nav žēl. Uzkodas pēc paša vēlēšanās jāņem līdz.
Es braucu sestdien no rīta no Rīgas centra. Kāda vietas vēl auto būs.
jurisok Es tad labprāt pieteiktos uz vienu vietu.
jurisok es ar piesakos līdzbraucējos.
BOD paldies.
BOD ņem labu alu cik nav žēl
Es mazliet vēlētos precizēt. Paša alu. Mājbrūvējumus. Saku to tāpēc, ka atceros vismaz 2 no 6 apmeklētajiem ikgadējiem pasākumiem kad kāds domādams "kā nu es tukšām rokām braukšu!" atved kasti Valmiermuižas gaišo.
Linards "...atved kasti Valmiermuižas gaišo." - Bezkaunīga herēze!
Ok. Rīt sapratīšu, vai vēl kāda vieta brīva
Vai kāds ir paredzējis ņemt līdz alus dzesētāju? Jādomā kā to kvasu no tās mučeles laukā dabūt!
Linards uz vietas ir viens dzesētājs ar diviem krāniem, bet nav CO2 balona
Jā, vai būs kāds lieks krāns kur kegu pieslēgt ?
Jesus optimisti savākušies. nez no kurienes lai tāds rastos?
iesaku paņemt līdzekļus pret kukaiņiem un saules.
jā, pieredze māca, ka odi tur mudž un laiks solās būt tāds pats kā visu šo nedēļu
Tiešām jāņem co2 balons līdzi? Ar visu dzesētāju?
braucu 5d 19.00 no Jaunmārupes-Zolitūdes. 1 vieta brīva. 2925četri3astoņi5
Nauris teica ka alu nedzeršot, tāpēc lūdza lai kāds paņemot stiprinātos vīnus, Agdamu vai ko citu tik pat garšīgu!!!
Atgādinu, rīt vakarā liešu ārā 15-20L misas... 🙂)) Ja kāds grib raudzēt, paķeriet atbilstošus traukus...
Ok, pasākums galā, tādēļ es uzreiz aktualizēšu svarīgāko tēmu - pazaudētās mantas! Ja uzrodas info par atrastām dzīvokļa atslēgām (īpašas pazīmes - piekariņš ar Skotijas karogu), tad tās ir manas.