• Pasākumi
  • Vilniaus alaus festivalis 1. un 2. decembris

Tā kā Gints noņemts no trases, tad varbūt kādam ir brīva vieta svētdien (3.dec.) no Viļņas uz Rīgu braucot ?

Super, tad labprāt piemestos atpakaļceļā !

BOD OK, tad no kurienes un cikos izbraucam izrunājam vai nu uz vietas festā vai rīt Mežpils pasākumā

ja kādam interesē tad no šodienas lux express akcija. uz vaf arī neliela atlaide sanāk. kods - sale.

6 days later

Kur tiekamies piektdien uz kopigam pusdienam pirms festa, tie, kas laicigi ierodas?

mēs plānojam ierasties uz sākumu - ap 17.00, laikam iekodīsim kaut ko no festa piedāvājuma

ugis_n Kādas idejas? Mēs (es, Rencis, Nauris, Edžiņš) dzīvojam MIndaugo gatve 44. Viļņā plānojam būtstarp 15.00 un 16.00

Mēs būsim 13:45 autoostā un, pa ceļam uz naksmītni, sanāk gar Šnekuti iet ...

Pajautaju Tomasam no Prohibicijas, varbut vares ko ieteikt. Uz vietas jau ari bus edamais, bet domaju varetu satikties atrak tie, kas laicigi ierodas.
                  Mes paliekam Corner hotel.

There is this place called Beerhouse in Vokiečių street. It belongs to one of the biggest distributors in Lithuania and it is a wanna be fancy place with good beer selection and wide food menu. Food is decent, bottle beer selection is good, they do have a lot of space.

• BOD replied to this.

Nez kāpēc laikam links nestrādā un izlabot man forums neļauj: https://www.facebook.com/LoversPub/, mājas lapā ir ēdienkarte arī.

Man jau vismaz tieši pirms festa "bottle beer selection" diezgan vienaldzīgs.

Atbrīvojas Sestdienas bileta. 20 EUR. Gadnijs vīruss!

29trīs-pieci7731

Istabina ari vieta briva 1 cilvekam. Kads vel nav bez naktsmajas?

Wilkmerges craft sidras. Diemžēl uzstājās tik otrajā dienā, bet ir vērts gaidīt.