Šīs sezonas pēdējā alus eksursija ir tapusi un 27.aprīlī dosimies uz Cēsu pusi. Plānā šoreiz apciemot Raiskumieti, kur ciemošanās laikā dzirdēsim stāstus par alus darītavu un arī par Raiskumu, apskatīsim ražotni (alus darītava, maizes ceptuve, gaļas kūpinātava). Pēc tam degustācijas zālē nogaršosim gan maizi, gan gaļu, gan cepumus un, protams, alu. Šoreiz mēs ne tikai baudīsim šo lielisko dziru, bet brauksim uz Maizes māju, kur izpētīsim graudus, graudu produktus, latviešu spēka zīmes un izzināsim ar maizi saistītās tradīcijas, kā arī paši cepsim pīrāgus. Un beigās brīvais laiks Cēsis.

Šoreiz braucienā būsim gan paēduši, gan padzēruši, kā arī jaunas zināšanas ieguvuši!

Pulcēšanās plkst. 9:45 Satekles un Dzirnavu ielas Neste DUS.

Brauciena cena- EUR 28,00* (cenā iekļauts ceļš, Raiskumieša apmeklējums un Maizes mājas aktivitātes)

Konts:
Daiga Skrimble
LV67UNLA0050012813442
SEB Banka AS

*Neierašanās gadījumā nauda tiek atgriezta tikai par degustācijām - EUR 13,00 (vai arī paši meklējam vietā cilvēku).

6 months later

Vai ir gribētāji doties eksursijās jaunajā sezonā?
    Man pēc pēdējās, kad daudzi pēdējā brīdī uzmeta, rokas baigi neceļas, bet pašai jau patīk kaut kur aizbraukt!

Ja ir gribētāji, tad iesakiet man virzienu vai galapunktu! Oktobra beigās vai novembrī varētu noorganizēties!

Es gribētu gan, da jeb kur🙂
      A uzmetēji kā, tipa nesamaksāja? Tak prakse ir ka samaksā un vis, a tas ka tiek/netiek tev nevajadzētu raizēties!

Vobla nu lūk, vienreiz atkāpe un un pretī nākšana, un šādi notiek, kā arī pieteicās maz. Lai gan eksursija , vismaz man, šķita trakoti sirsnīga un mieŗiga, pa ilgiem laikiem 🙂

Respektīvi, lai gan pamatīgs ceļš jāveic, pagaidām ideja uz Sakiškių darītavu aizlaist un brīvo laiku Viļņā uztaisīt! Agri jācēļas, ilgi jāšēž autobusā, nolāpītās zaļās pauzes, un attiecīgi izmaksas augstākas. Gaidu atbildi no alus darītavas!

Interesē noteikti braukt. Par uzmetējiem, vai kuriem plāni mainās, vienkārši. Transporta izmaksas avansā tikai. Tas disciplinē meteņus un nerada kreņķi tiem kas brauc.

Vai šoreiz no Balviem varētu braukt pa taisno? Balvi - Sakišķi 343 km, (Balvi - Rīga 220 km + Rīga - Sakišķi).

@Juris A#209197 Nekas vēl nenotiek, lai es varētu ko atbildēt!

Saņēmu atbildi no darītavas- eksursija maksā 15 eiro no personas. Kopā ar ceļa izdevumiem- baigi sālīti, manuprāt! TRakāk nekā Igauinijā šie mauc! Ja esat ar mieru, tad, protams, organizēšu!

Šajā summā ir brūža eksursija un 6 veidu alus degustācija

10 days later

Nav nekādas atsaucības, un līdz ar to es šo ideju atmetu malā! Pārāk dārgs prieks, lai ieberztos!
                  Ja ir citas idejas, labprāt uzklausīšu!

4 months later

Sveiki, gurmāni!

Pēc ilgāka pārtraukuma esmu atkal iedarbinājusi Daigas alus busu. 21.martā dosimies apskatīt alus darītavu uz pašas Igaunijas - Latvijas robežas, kuri top Cimzes alus. Šeit baudīsim stāstus par brūža tapšanu, gardu alu un arī kādu našķi. Pēc tam, protams, pāriesim pāri robežai uz Valgas veikaliem, lai iegādātu kaimiņu gardumus. Tālāk mūsu ceļš vedīs uz Latvijā gardākā sidra darīšanas vietu-apciemosim Mūrbūdu sidra darītavu. Šeit ne tikai uzzināsim no paša tehnologa, kā šīs gardums top, bet arī nogaršosim rezultātu. Droši ņemam līdzi pusdienu kārbas, jo šeit arī varēsim līdzpaņemto apēst. Un dodoties mājās iebrauksim Valmiermuižas alus darītavas veikalā, lai iegādātu vēl kādu gardumu vai izlocītu kājas. Plānotais atgriešanās laiks - 20:00.
                    Obligāti neaizmirstam pases!!!

Pulcēšanās plkst. 8:45 Satekles un Dzirnavu ielas Neste DUS.

Brauciena cena- EUR 27,00* (cenā iekļauts ceļš un degustācijas)

Pieteikšanās-RAKSTOT MAN- skrimble.daiga@gmail.com vai 267nulle41viens5!
                    Tikai ar priekšapmaksu!

Konts:
                    Daiga Skrimble
                    LV67UNLA0050012813442
                    SEB Banka AS

*Neierašanās gadījumā nauda tiek atgriezta tikai par degustācijām - EUR 10,00 (vai arī paši meklējam vietā cilvēku).

Cik pareiz saprotu, ja brauc ar savu automobailu tikai uz degustāciju tad cena 10 EUR no purna?

@janis s#209597 nedomāju, ka šoreiz organizēšu arī individuāļus. Manās interesēs ir dabūt pilnu busu, lai nosegtu maksu par to. Un vairs nav tik daudz laika, lai dalītu, domātu, kurš un kā brauc un kā maksā! Sorry, ja gribat paši, tad paši arī sazvanaties un brauciet!
                        Kā arī vietas abās vietās ir maz, un dalībnieku skaits busā jau ir max, kas var ietilpt ražotnēs.

Palikušas mazāk par 10 vietām

Write a Reply...