Nu mēs ņemam pāris paletes un vedam ar fūri, tā ka šipings mums ir citā līmenī nekā mājbrūvētājiem 🙂
cena 10.9eur par 20L un 12.9eur par 30L + transports
Blīvslēgs viņiem speciāli tikai keykeg paredzēts.
Spiest ārā var ar gaisu.

Vienīgi jautājums kā iepildīt neuzgāzētu alu, jo pēc instrukcijas viņš ir jāpilda ar atveri uz leju, lai nesaplēš maisu. Uģis gan teicās, ka Malduguns esot arī ielējuši no augšas negāzētu. Vienīgi tad risks ir saplēst maisu.

edgars klau ta moš var jums jūsu lielajiem pasūtījumiem piemesties ar saviem? 🙂
    Par liešanu domāju ka baigo problēmu ar liešanu nevajadzētu būt, ja nelej ar švunku saplēst maisu nevajadzētu...

edgars Malduguns ta neleja, mes pasi ielejam ar cukura sirupu, bet ne keykeg, bet parasta pet kega bez maisa (liela plastmasene). Ir doma meginat ari keykeg sapildit tada veida, youtube var atrast video.

5 days later

arvis par kādu apjomu ir runa? Dēļ pāris kegiem man negribas čakarēties.

edgars nu par 2viem kegiem es nemaz neuzsāktu sarunu 🙂 bet vispār doma ir par pastaigu piegādes kanālu. protams ja ņemt tad sākot no 10 vienā reizē un gan jau te vēl kādam tas būtu interesanti 🙂

Edgar, Edgar, kauns naff?.... 🙂
            Latvijas mājbrūvētājiem jāpalīdz arī ar vienu/diviem kegiem.
            Tu apskatīji tos kegus ko Tev sūtīju?
            Cena jau ļoooti salda 35L= zem 9eur....

Raivo, neiešu tak es tev biznesu ņemt nost! Ja kas varu paleti pie sava pasūtījuma piemest klāt, ja tu gribi priekš mājbrūvētājiem turēt noliktavā 😛
            Paskatiju, varbūt tālākā nākotnē apsvēršu iespēju iekšējam patēriņam paņemt.

Arvis, ja sametās vairāki kopā veselai paletei (48x30 vai 80x20), tad varam runāt, piemest klāt pie mana pasūtījuma, lai jums transports lētāks.

Nu kuram vēl vajag? 🙂

Tas ir vienreizējas lietošanas, cik saprotu, ja?

2 years later

Aktualizēju tēmu.... ja @edgars piedāvājums spēkā vēl... kādu vēl interesē samasties uz lielo pasūtījumu?

Write a Reply...