• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs 09.01., plkst. 18:00, "Taka"

Hmm.. es neko nejaucu? Rīt, devītajā datumā, mēneša otrajā otrdienā jābūt mājbrūvētāju sanākšanai?
Vai arī variants a) šāda diskiusija ir jau uztaisīta, bet es esmu akls un viņu neredzu, vai arī b) visi mājbrūvētāji sadibinājuši pa saviem mikrobrūžiem, mājās alu vairs netaisa un rītdienas pasēdēšana nav aktuāla?

BOD changed the title to Mājbrūvētāju seminārs 09.01., plkst. 18:00, "Taka".

Litriņu ipiņas paķeršu. Ar Wai-iti.

Vēl pat 10 dienas no Jaunā Gada nav pagājušas un Jūs jau uz degustācijām tik skrienat 😃

• BOD replied to this.

Būšu, bet tikai uz kādu pusstundu.

Vobla Kāpēc lai kautkāds gadskārtējais JG izjauktu alusdzeršanas tradīcijas ?

Kā lai taktiskāk pasaka?! Tik maz apmeklētāju, ka prieks! 😃
              Lēnām degustējot 9 (?) alus, laiks pagāja saturīgās sarunās gan par alu, gan par ēdnīcām . Visi ali bija baļļu sistēmā no 10 - 4 (es neizlēju nevienu)
              Mani VIVA Citra un Poļu kviesis bija tuvāk 4niekam nekā 5niekam, bet marakujas alus viennozīmīgi vakara topdzereklis! Lienes tumšais un Remerta APA (tā ko dzērām pirmo) ieņem dalītu 2. vietu! Remerts Ķirsis un Nelson's seko pēc tam. Tad Daiņa zāļainā IPA un pasākuma noslēgumā Mildas kāpējs.
              Paldies par foršo vakaru!
              P.S. Vobla, Tu esi sēne! 😃

Linards Žēl, ka nevarēju palikt ilgāk un nogaršot arī pārējos alus. Un kā tad bija ar tiem marakujas aliem - kurš no tiem trim bija vislabākais? Kāds bija ar laktozi? Marakuja bija gan garšā, gan aromā?

Bija labi. Mani top3 bija:
                  - Linarda marakujas (otrā pudele), par kuru sākumā biju skeptisks, bet ar katru nākamo malku kļuva aizvien baudāmāks
                  - Remerta APA
                  - Lienes bazkafijas alus

remerts2 Labākais man pašam par pārsteigumu bija tas kurš bez laktozes, bet kuram gāzēšanai izmantots tikai marakujas biezenis.

Linards P.S. Vobla, Tu esi sēne! 😃

Man vēl 4 dienas atpakaļ t bija 39,5, ibio🙂 un nevis rūgšanas bet ķermeņa t 😃 Jūs tiešām domājat ka es izlaistu mēnešreizi bez attaisnojoša iemesla??? (ja Tev tas palīdz- es izlaidu arī futbola biedru eglīti sesdien!!! 😃 )

pats atzinies, ka 4 dienas atpakaļ ... 🍄

1. Remerts - Nosacītā APA. Citras eļļa 5ml/10L. Ķermenis nedaudz saldens, kādu aromātu un garšu jūt, bet nekāds bliezējs nav. Kādu stundu vēlāk, kad bija iesilis, garšoja daudz labāk ujn arī aromāts parādījās.+
                      2. Remerts - Ķiršu APA 6.7%. Saldēti fermenterī 1kg/10L. Ļoto laba garša - dabīgi ķiršaina, ar nelielu skābenumu. ++
                      3. Linards - Tandēms ar Citru. Man patika, kautgan pēc Citras negaršoja - nedaudz ziepjaina garšu, bišķi kā Sorachi Ace. +
                      4. Linards - Wheat ar poļu raugu un Magnum kā aromāta apini (kļūdaini piebērtu). Smarža sintētiska, kā kožļene. Garša arī ne visai. -
                      5. Dainis - Wai-iti IPA. Ir nedaudz zāļaina, bet vairāk fonā. Man pašam patīk. +
                      6. CNZ - Stauts vai Porteris. Ļoti labs - ir min fonā skābenums, bet labi iederās un papildina iesalu buķeti. ++
                      7. Mildas Laiks - Minhene & Pilzene. Smuks ķermenītis, nedaudz sidrīgs. OK
                      8. Remesrts - Sauvin Blanc IPA, 50IBU, 6.6%. Nelsons un Blanc. 7g/L virpulī un 8 (vai 9)g/L kaķī. Nedaudz zāļaina un tīri laba. +
                      9. Linards - Marahujs. Ar laktozi un gāzēts ar biezeni. Ir nedaudz netīkams skābenums (kā no C vitamīna), bet vairāk fonā. No laktozes patīkama struktūra (laikam 10g/L). kopumā, tīri labs. +
                      10. Linards - Marahujs. Gāzēts ar biezeni. Skābenāks, man mazāk patika, bet ir OK.
                      11. Linards - Marahujs. Gāzēts ar cukuru - plikāks un ūdeņaināks. Šķiet, ka biezenis tos garšas labumus sniedz, nevis dabīgais.

Paskatījos, ka manējam kūpinātais iesals tomēr bija 5%. Alko gan tuvu kā teicu - 5.8% (Beersmith kā gaidāmo bija sarēķinājis 7.2%, bet FG sanāca augstāks nekā plānots - 1.028).

Write a Reply...