- Edited
Tiekamies Alus Cellē.
Nākam visi skābo alu cienītāji. Kam ir, nes mājbrūvēto, kam nav, nāk tā pat un kādu skābo varēs dabūt tur pat uz vietas Cellē.
Tiekamies Alus Cellē.
Nākam visi skābo alu cienītāji. Kam ir, nes mājbrūvēto, kam nav, nāk tā pat un kādu skābo varēs dabūt tur pat uz vietas Cellē.
Es busu. Nekas jauns nav tapis, atnesisu kkadas Lambic blend rauga variacijas, kas nestas ieprieks. Varam atkal samesties un panemt kko kopejai degustacijai no Celles plata gala.
Pārceļam uz nedēļu? Nav kvoruma.
Pārceļam uz 28.03. lūgums, kam ir interese, dot ziņu
Man ir, bet nezinu vai paspēšu atbrīvoties uz to laiku.
Man arī ir interese. pagaidām saku Jā pasākumam. Ceru, ka tikšu
Piesakos!
Ja nekas nenobruks tad piesakos!
Piedalos.
Es varētu piekāpt... Sen nesatikti cilvēki, un šo to pārrunāt
Arī piesakos.
Es arī piesakos
Es ar būšu. Nekas interesants, bet pirmais nevārītais Berliner Weisse būs līdzi.
Piesakos. Atstiepšu kādu beļgu komerciālo, kas pagrabā gatavojas.
Pievienošos. Līdzi būs no pēdējā brūvējuma farmhouse divās izpausmēs un upeņu lambic.
Es tomēr netieku!
Agnis
Pie reizes, ja pa ceļam nenoraus korķi, paņemšu pirms 2 gadiem pie Žuka vārīto īru stoutu :-) http://alusvedejs.lv/wp/1-brivdabas-bruvesanas-pasakums-jelgava/