• Pasākumi
  • Otrdien, 10.jūlijs ikmēneša seminārs ZOLITŪDĒ

Ierašanās no pl.18, tad sākam grillēt
Starts pl.19
Kaltuves 31
Pēteris t.2925438pieci
Mārtiņš t.2928736astoņi

Plāns mums ir samarinēt cūku, ne gluži visu bet kādu gabalu. Būs tāda paasa noteikti.
Un tad nācēji ņem groziņā kādu dārzeni u.c. ko piekost klāt.
Ja kāds vēlas vistu- ņem līdz.

Tad būtu labi zināt kas ir nācēji, lai zin cik daudz marinēt-pierakstās šeit forumā līdz 1dienas vakaram.

ja nesāks pēkšņi gāzt, tad labprāt ieradīšos.

Arī domāju, ka būšu. Būšu toč, ja nelīs.

Pašlaik prognozē siltu bet ar pērkona un lietus elementiem. Tās protams tikai prognozes.
        Bet ir plāns B, iekštelpās, ja ārā slapjš

image image.png

• BOD replied to this.

Būšu. Cūkgaļu gan uz mani var tikpat kā nerēķināt, paķeršu vistu.

Salīdzināsim ar mūsu 2 kviešiem- kuram briesmīgāks 🙂
            No tā AlusPasaules ledusskapja- nez vai ko vajag... zemē izmesta nauda.
            No šī piedāvājuma ir pagaršots Jaunpils Eils, Zoltners, Cesvaines 2 dažādi- visi NEGARŠO.
            Pirms Jāņiem bija Jaunpils testa kautkāds bez etiķetes- laikam lager- tas bija dzerams.
            Labāk pirkt 3x mazāku tiplumu par to pašu cenu- Malduguni, Rāpus, IndieJāni u.c.

😆 RĀPUS = Ārpus jaunais Barley Wine 🍺

Zoltneru vēl svētdien dzēru - normāls lāgers, starp V-muižu un Tērveti. Tumšo gan neesmu garšojis.

BOD
              Nē būs apmācies 🙂 pa dienu neliels lietus, pēcpusdienā beigsies.

p.s. šis būs mans visu laiku tuvākais otrdienas pasākums. plānoju ņemt 2 konkursa aliņus, varbūt vajag vairāk kā 2 pudeles ja tik knapi visiem?

es saku, ka Imantā un Zoļikā nelīs ☝

Nu, ja viņš tev dzerams, tad stiep

kastrolis
                  Man ar būs knapi - 1L konkursa alus. Būtu bijis vēl viens, bet tas laikam izdzēries, neatradu.

Paņemšu pa 1 litram konkursa alus - divas ne pārāk atšķirīgas hefes. Būs vēl viens litrs konkursā neiesniegtās hefes (bija par rūgtu, tika glābta ar laktozi), kā arī vēl pusgatavs dunkelweizen. Tad vēl būs paķērusies līdzi APA bez dry-hopa (būs pretīgi dzidra, kā Aldarim) un viena pudelīte Hallertau Blanc APA/IPA. Ceru, ka tas nav par daudz?

Domaju, ka ari pievienosos (kads sabtransports no centra janem?)
                      2 skabuli soma un Nurmes pudelites.

53 autobuss no katedrales
                        336 mikrins no Baznicas ielas
                        Lidz pieturai "Zantes iela"

image screenshot-2018-07-10-11-45-47-869-rigasmikroautobusi.png

Vilciens lidz Imantai

BOD tu uzvarēji laika prognožu konkursā.
                          nu tad paņemšu 2+2L

remerts2
                          kāds par daudz, redzi ka pārējiem galīgi knapi?