No Lielā Kristapa puses nodrošināt "iztikas minimumu" mājbrūvētājiem uz pasākumu neesot problēmu. droši varam likt kā atsevišķu event

a month later

sogad jelgava nav planu organizeties?

zux es tiesi gribeju piedavat! Gan jau savaktos naceji, tik jaizdoma kad (oktobris/novembris?) un jasaskano ar Baleriju!

Es par Jelgavu 🙂 Izskatās ka Zux ir pamodies 🙂 Būtu labi organizēties puslīdz laicīgi. Uģi būtu labi ja Tu uzņemtos to 'sabungot'.

16 days later

Atbalstu. Noteikti piedalīšos, ja būs iespējams.

ugis_n
            Uģi varbūt apjautājies Balerijā par iespējām. Par cik jau Oktobra beigas, tad noteikti, ka Novembrī.

Es jau apjautājos, iespējas ir. Kad gribam?

ps. balerija tagad jaunās telpās, vietas pietikšot

Man Novembra pēdējā nedēļa aizņemta.

zux Iepriekšējais pasākums jau bija jaunajās telpās, diemžēl netiku tad.

pps. iepriekš vajag viesu sarakstu, jo piektdienās parasti notiek koncerti. Ja laicīgi nepieteiksies, tad būs jāmaksā ieejas maksa 🙂

Jelgavas pasākumu labprāt apmeklētu! No agrākajiem apjomiem gan nekas pāri nav palicis. Pavasarī darītais alus ar nav vairs labs. Nu vienīgi simtgades alus no neiesalotiem kviešiem un mežonīgajiem raugiem. Vēl ābolītis, kur ūdens vietā izmantota vēlo rudens ābolu sula. Pagājušoreiz koncerts bija dikten labs! Bet mūsu formāts jau ir sestdienās!?

Ja pasākums sestdienā tad 24.nov netieku.
                        E.

Sestdienas pēcpusdiena protams ir forši.
                          Iedomājos moš mēs varam kā Rīdzinieki?
                          Neaizņemt saimniekiem smeļamo laiku un uzprasīties kādā ceturtdienas vakarā?
                          Būtu pieklājīgāk attiecībā pret uzņemošo krogu.

teica, ka vietas pietiekot un neesot problemu. desmita tiesa jaatstaajot un viss ok 🙂

Balkonā vietas daudz. Publika sāk nākt, kad mēs jau pie mieriņa. Sestdienas ir labs formāts. Kas nosauks datumu? 24. atkrīt saprotu.17.11.? Sākam svinēt?

Par mani krenķi neķeriet - ja vairums tiek 24.okt tad lai notiek.
                                E.

Nav jau nekāda steiga. 1.12.? Kastroli?