Par mani krenķi neķeriet - ja vairums tiek 24.okt tad lai notiek.
E.

Nav jau nekāda steiga. 1.12.? Kastroli?

Par mani krenķi neķeriet - arī 1.dec man nederēs 🙂

man nav bijis laika alu uzvārīt. tik vien cik jelgavas garažā varbūt kaut ko var atrast...
        man ļoti labi derētu 3. novembris, 10. netieku, 17. hvz. tālāk jau grūti saprast.

6 days later

Kur 13.11? Varētu beidzot piekāpt.

Varbūt Dāvis var uzņemt pie sevis Enkurā?

KalvisK Varbūt uzjautā viņam? Skatos, ka forms, salidzinoši, maz tiek apmeklēts 🙂 Visi pieklusuši!

Tā kā man beidzies 2 mēnešu alko atveļinājums tad ar labprāt pievienotos.

Mēģināšu tikt, ja paspēšu 😁😉

edgars Tas ir uz stūra, kur Rock 'n' Riga bija ?

tur kautkāda neveiksmīga vieta, neviens ilgāk par dažiem gadiem nenoturās...

kastrolis Laiks šo porču lauzt, lai Labietim izdodas!
                        Šķiet tur caur telpām iet kanalizācijas šahtas un pat telpās bij 2 vāki, citi saka ka smaku baigi jūt, bet es personīgi nekad neesmu jutis no kādiem 20 + apmeklējumiem!

a month later

Šoreiz Miezī & Co. ?

Ja seminārs notiks, tad būšu klāt.

Varbūt kāds, kam ir Edgara kontakti, var viņam uzzvanīt, vai joprojām šodien varam tur būt?

Ja nesanāks kā mājbrūvēšanas pasākums, gan jau vienalga šovakar aiziešu vietu ievērtēt, cerams, ka vēl kāds būs. Augustā ZE jau sanāca tāds otrdienas pasākums, kur beigās ieradās tikai tie, kam alus nebija līdzi, bija tāpat diezgan OK 😃

Es arī gribu nākt. Pat alus viens ir.

var jau tāpat aizvilkt - no 20 krāniem un 100 pudelēm kko sameklēs