• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs 09.10. plkst. 18.00, "Lielais Kristaps"

Būšu uz 30min ar diviem aliem.

Par cik sen nav brūvēts, tad būs atkal jāņem kas komerciāls🙂 šoreiz laikam izvēle kritīs uz kautko no BrewDog😃

Labs rīts! Uz ikmēneša pasākumu vairāk neviens neplāno būt? 🙂

es būšu - ar mango litru un D-Āfrikas apiņu + Loral un Aramis kontrolkaķojumiem (diez kas nav, bet ieskatam derēs). Tie pa 0.5L.

Ja neesmu pārliecināts, bail sasolīt, bet iespējams, ka būšu.

Uz mazu brīdi pieskriešu, kaut kādus alus atstiepšu.

Diemžēl, man pasākums atkrīt🙁

Būšu ar milk stout un lāgeri.

man alus nav, varbūt nākamajā mēnesī iedzeršu uz jūsu rēķina...

es jau 17.00 būšu

labi, ka tikai 6,55 cilvēki būs - varēs ērti 0.5L saliet 😉

Hai! Vakardienas 6,5 cilvēki izvērtās uz šķiet 13! Tas priecē!
                      Man personīgi atmiņā palikuši Uģa Pastry stout, Katrīnas čili/ingvera/citronu (neesmu gan čili alus cienītājs, bet šim bija tāds foršs balansiņš), Remerta laima/vaniļas (par daudz laims). Dzerot Katrīnas stout ar upenēm atkārtoti pārliecinājos, ka priekš manis upenes un stout kopā neiet.
                      Rezumējot- šie palika atmiņā, jo bija citādāki kā pārējie. Nesaku, ka labāki, bet citādāki. Gan jau Dainis arī savas 5 kapeikas piemetīs.

Man Daiņa Mango NEIPA, Katrīnas čilli-citrons un Oskara kviesis ar kadiķogām patika!

Cik nu dabūju pagaršot, tad visi (izņemot to trīsgadīgo stautu) bija vismaz ok. Oskara abi ali bija ļoti dzerami. Pastry stauts bija tīri garšīgs, nekādus zirņus nejutu, pat kafija bija laba piedeva. Daiņa mango bija labs, laikam vienīgi pēcgaršā palika tāds sīvs rūgtums, bet vismaz mango bija jūtams.

Write a Reply...