• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs 13.11 plkst. 18.00, "Ziemeļu Enkurs"

Nu tad kā parasti- nesam savu un pērkam citu alu 🙂

Atstiepšu Barbe Rouge PA, Loral IPA un Šahtu Tēviņu (Lenteņu Kāvēja brālēns).

būšu, būs cidoniju saisons un HBC431 IPA

Mēģināšu tikt. Līdzi būs Belgian wit, Galaxy APA un kaut kas uz portera pusi 😁.

Gribas piedalīties, bet ļoti daudz darbi sabiruši gan man, gan sievai. Pagaidām izskatas, ka netikšu. Bet, ja nu tomēr- pagrabā vienmēr ir kaut kas "uz krāna" 😉

Būšu ar Belgian Blond un Dunkelweizen.

Domāju, ka visi piekrītis, ka vakardienas teju visu favorīts bija kokosriektu alus. Vispār bija maz nedzeramu alu.

Mans vakardienas favorīts bija Arņa Pale Ale ar kokosriekstiem. Viktora Pale Ale ar Galaxy apiņiem arī patika.

Blic degustācijā patika Viktora kviesis un pāla āle, kā arī Tauriņu IPA, kokosriekstu bija ļoti labs bet varēja nebūt kokosrieksts 😃

Jā, kokoss bija super! Pavisam noteikti pasākuma TOP1.

13 dalībnieki un 11.5L alus (15.veidi)

Man no pasākuma patika pašam savi ali un arī Arņa kokoss - sākumā gan šķita, ka pēc vaniļas garšo.

Ok bija arī viņa LV Cascade, Tauriņu IPA un APA Galaxy ar oranžo korķi.

Ārā lejami tikai Voblas ali - kviesis parastais garšoja pēc kokvilnas džempera un Loral PA apiņus nejuta - tikai vecuma piegaršu (IPAs un APAs vajag kaķot, citādi tie apiņi nosaukumā tikai smukumam, kā Kalnavardei ... )

Write a Reply...