Sveiki!

Sakarā ar ūdens trūkumu laukos un alus brūvēšanas pauzi, meklēju iegremdējamajam dzesētājam vietā plākšņu dzesētāju. Varbūt kādam lieks cenā līdz 60 eiro. Nepieciešams 35l misas dzesēšanai. Ja neviens neko nepiedāvās, tad vērsīšos pie EkoAir.

Pivaram jābūt! Redzēju🙂

kādēļ pašam neuztaisīt pretplūsmas dzesētāju? Efektivitāte domāju būs līdzīga un +nav jābaidās ka plākšņu dzesētājs aizsprūst ar apiņiem un citām zālēm...

paņēmu veco iegremdējamo, iztaisnoju trubu:
      image img-20180212-163859.jpeg

Aptinu apkārt vara drāti lai visur plūst ūdens:
      image img-20180212-165842.jpeg

Un gatavs, vienkārši un lēti:

image img-20180212-205758.jpeg

PeterisT kādēļ pašam neuztaisīt pretplūsmas dzesētāju?

Tāds man arī ir . Man gan ārējā ir izolētā apkures caurule (aizmirsu kā sauc) , un izmaksas ~ 60 € bija visu pērkot DEPO.

Linards Atļaušos minēt, ka arī pie EkoAir . Lai gan es to kantori vairs pat savam naidniekam neieteiktu!

Nu stāsti, kas notika? Uz ko gatavoties?

Vobla A notika tas, ka pēc gada un viena mēneša viņu piegādātais siltummainis atvērās pa šuvi. Tā kā siltummainis bija iegādāts caur nama apsaimniekotāja SIA, tad garantija viens gads! Uz kompromisiem neiziet, un viss! Uz manu jautājumu vai tas ir princips?, tipa ja es būtu nopircis uz sava vārda, bet tā pat uzstādījis siltummezglā, kam viņš principā arī ir paredzēts, tad garantija būtu divi gadi? Man atbildēja, ka tā tad arī vajadzēja darīt! ~ 450 € pa kāju!

PeterisT kādēļ pašam neuztaisīt pretplūsmas dzesētāju?

Šoreiz tomēr negribas pa Depo lasīt kopā visus štruntus. Esmu gatavs nedaudz piemaksāt par mazu, gatavu risinājumu. 🙂

Galvenais siltummaiņa iegādes iemesls ir ūdens trūkums akā. Iegremdējamais stipri par daudz patērē.

drinkits Galvenais siltummaiņa iegādes iemesls ir ūdens trūkums akā. Iegremdējamais stipri par daudz patērē.

Ūdeni taču var laist atpakaļ akā. Ja ņem no apakšas un laiž augšā, neko jau diži nesajauksies un dzesēšanai nāks gana vēss ūdens....imho

Jesus domāju ka stāsts ir nevis par tehniskām iespējām, bet gan par attieksmi pret klientu.

drinkits Mārtiņš mēģina pateikt ka iegremdējamais dzesētājs necik ūdeni netērē.

Var slēgt tēmu. Noslēgts darījums ar Linardu.

Write a Reply...