Man gribētos pamazām pāriet no plastmasas fermentieriem uz ko citu, tā kā stiklu neizskatu par variantu mājās (stikta pieredze), tad atliek nerūsējošais tērauds. "Gatavie" fermentieri padārgi, skatos, ka Brulospohy fermentācijai izmanto 19 L Cornelius kegus, tā kā mans katls ir 40 L tādi divi būtu ideāli, kā reiz pieliet līdz ūkai un biezumus atstājot katlā.
Varbūt kāds var pastāstīt šādas lietas -
- Cik grūti pielikt corny kegam hidro aizvaru?
- Kā ar kopšanu, iekšā tik var normāli? Izjaucas bez spec instrumentiem?
- Vai ir vērts? Vai tā pat nonākšu līdz "īstajam" neržas fermentierim?
- Kur var nopirkt labus lietotus? Nošmulētus iztīrīšu (labāka dzīve, caur labāku ķīmiju
), bet lai tehniski labā stāvoklī.
Korny kegi tieši apjoma/izmēru dēļ, un ar vāji iespējamu nākotnes perespektīvu pļumpalu pildīt kegā.
Visiem paldies