Radās ideja, ka nākošā ikgadējā tusiņa galvenā konkursa stila izvēli vārētu sākt jau laicīgāk.
Savādāk pie šprices netiek dažādi lieliski alus stili, kas prasa nedaudz vairāk gatavināšanu par 3 mēnešiem.
Esmu pat ar mieru veikt balsu skaitīšanu līdzīgi pēc šogada plāna, kur ir divi balsojumi - katrs iesaka savu un labāko fināls.
Kādas domas par šādu plānu?
Gada mājbrūvētāju pasākums 2020-apspriešana
Aiziet! Karogs Tev rokā un es gaidu rezultātu
Var jau izvirzīt stilus-kandidātus?
Sour IPA
Domāju, ka var izvirzīt, gan jau kautkā apkopošu.
Nepieciešams tikai vienoties par izvirzīšanas beigu datumu.
Jautrākai dzīvei katrs varētu izvirzīt trīs un fināla balsojums par 5 labākajiem.
Piedāvāju balsošanas beigas 01.09.2019.
Apkopot datus sākšu no šā brīža (zem šīs atbildes). Katrs lietotājs savu piedāvājumu iesniedz vienu reizi.
1) Vācu pilsners
2) Tripel
3) APA
- Dubbel
- Belgian Blonde
- Helles vai arī Pilsner, vai jebko gaišu un vieglu, ko nevar nomaskēt ar apiņu zupu :-D
- Barleywine
- Pastry stout
- Tripel
1) Barleywine
2)Pilsner
3) Berlinerweisse (piedevas atlautas)
1) Berlinerwaisse- pats vēl ne reizi neesmu vārījis, būs lielāka motivācija to darīt!
Barleywine nevirzu kā kandidātu, jo cik daudziem mājbrūvētājiem ir attiecīgas mucas!!!???
- Sour IPA
- Berliner Weisse
Vobla Barleywine nepieciešami specifiski fermenteri?
dzirnavnieks Nu bet protams kādu ex portvīna/šerija/viskija muciņa piedienētos!
1 Berlinner weisse
2 Gose
3 Imperial stout
Sour IPA
Berliner Weisse
ceru pietiek ar diviem, jo trešo pašlaik nezinu
Vobla ozola čipsi?
Vobla vai tā ir stila īpatnība? Palabo, ja kļūdos, bet stipram alum var piedienēties nogatavināšana mucās, bet tā nav stila norma.
dzirnavnieks Tu noteikti zini labāk, mani šis stils nesaista, es diskusijas uzturēšanai
Vobla Nav manā alus vācelē šādas informācijas, tādēļ jautāju. bet stils šķiet pietiekami interesants, citādi vienmēr fokuss vienmēr ir uz ātri vārāmiem, ātri dzeramiem aliem.
Hei, draugi!
Paldies, ka ir tādi kā #janis S kas palīdzēs #Daigai ar nākamā gada konkursu. No savas puses varu apsolīt padomu un pieredzi "kopš 2013. gada"!
Uzreiz jāsaka tas, ko atkārtoju jau vismaz ceturto gadu - nolieciet malā stilus kas jums garšo šodien un uzvārījāt nupat!
Izvirziet "stilus" kurus ir iespēja uztaisīt katram, bet ko nevar kurš katrs!
Šī gada NEIPA lieliski pierādīja, ka katram no dalībniekiem ir izpratne par NEIPA, bet ne katrs var "ierakstīties" rāmjos! Un to pašu es gribētu redzēt arī 2020. gadā!
Bet nu tas lai paliek organizatoru ziņā!