• Pasākumi
  • Gada mājbrūvētāju pasākums 2020-apspriešana

Radās ideja, ka nākošā ikgadējā tusiņa galvenā konkursa stila izvēli vārētu sākt jau laicīgāk.
Savādāk pie šprices netiek dažādi lieliski alus stili, kas prasa nedaudz vairāk gatavināšanu par 3 mēnešiem.
Esmu pat ar mieru veikt balsu skaitīšanu līdzīgi pēc šogada plāna, kur ir divi balsojumi - katrs iesaka savu un labāko fināls.
Kādas domas par šādu plānu?

Aiziet! Karogs Tev rokā un es gaidu rezultātu 🙂

    Var jau izvirzīt stilus-kandidātus?

      Domāju, ka var izvirzīt, gan jau kautkā apkopošu.
      Nepieciešams tikai vienoties par izvirzīšanas beigu datumu.
      Jautrākai dzīvei katrs varētu izvirzīt trīs un fināla balsojums par 5 labākajiem.

      Piedāvāju balsošanas beigas 01.09.2019.
      Apkopot datus sākšu no šā brīža (zem šīs atbildes). Katrs lietotājs savu piedāvājumu iesniedz vienu reizi.

        1) Vācu pilsners
        2) Tripel
        3) APA

          1. Dubbel
          2. Belgian Blonde
          3. Helles vai arī Pilsner, vai jebko gaišu un vieglu, ko nevar nomaskēt ar apiņu zupu :-D
            1. Barleywine
            2. Pastry stout
            3. Tripel

              1) Barleywine
              2)Pilsner
              3) Berlinerweisse (piedevas atlautas)

                1) Berlinerwaisse- pats vēl ne reizi neesmu vārījis, būs lielāka motivācija to darīt!

                Barleywine nevirzu kā kandidātu, jo cik daudziem mājbrūvētājiem ir attiecīgas mucas!!!???

                  1 Berlinner weisse
                  2 Gose
                  3 Imperial stout

                    Sour IPA
                    Berliner Weisse

                    ceru pietiek ar diviem, jo trešo pašlaik nezinu🙂

                      Vobla vai tā ir stila īpatnība? Palabo, ja kļūdos, bet stipram alum var piedienēties nogatavināšana mucās, bet tā nav stila norma.

                        Vobla Nav manā alus vācelē šādas informācijas, tādēļ jautāju. 🙂 bet stils šķiet pietiekami interesants, citādi vienmēr fokuss vienmēr ir uz ātri vārāmiem, ātri dzeramiem aliem.

                          Hei, draugi!
                          Paldies, ka ir tādi kā #janis S kas palīdzēs #Daigai ar nākamā gada konkursu. No savas puses varu apsolīt padomu un pieredzi "kopš 2013. gada"!
                          Uzreiz jāsaka tas, ko atkārtoju jau vismaz ceturto gadu - nolieciet malā stilus kas jums garšo šodien un uzvārījāt nupat!
                          Izvirziet "stilus" kurus ir iespēja uztaisīt katram, bet ko nevar kurš katrs!
                          Šī gada NEIPA lieliski pierādīja, ka katram no dalībniekiem ir izpratne par NEIPA, bet ne katrs var "ierakstīties" rāmjos! Un to pašu es gribētu redzēt arī 2020. gadā!

                          Bet nu tas lai paliek organizatoru ziņā!