"This yeast produces a very acidic beer, with final beer pHs in the range of 3.0 and lactic acid in the range of 8 – 15g/L. " Pēc manas pieredzes - ph 3.0 ir ļoooti skābs. Mani mērenākie skābuļi ir bijuši ph 3.7-3.8. ph 3.2-3.3 jau ir robeža, kad man skābulis sāk šķist nebaudāmi skābs.
Bet nu varbūt tur viss kopā dod tādu rezultātu, ka alus tomēr ir patīkami skābs, nevis šausmīgi skābs.
P.S. "bioengineered" - tas ir ģenētiski modificēts organisms vai tomēr nē?
P.S.S. Info par jauno raugu rāda tikai ASV mājaslapas versijā. Eiropas mājaslapas versijā nav nekāda info par šo raugu. Tirgošanos sāks štatos, jo tur vairāk mājbrūvētāju? Vai arī ASV ir liberālāka likumdošana attiecībā uz "bioengineered" lietām?