Forši, ka pasākumi atkal tik apmeklēti, pagājušogad jau sāka likties, ka ikmēneša pasākumi kā tādi sāk panīkt. Es saskaitīju 15 cilvēkus, bet nu, ja Pircējs raksta, ka bija 16, varbūt tā arī bija.
1) OBR ķiršu berliner weisse 4.2% - bija labs, tā īsti nepaspēju izgaršot, jo sākumu nedaudz nokavēju un bija jāpaspēj gan šis, gan uzreiz nākamais 😃 bet nu laikam šis gandrīz visiem patika un tie, kas atnāca pēdējie, nedabūja vispār
2) Vidzido ananasu kviesis 4.9%. Ar Gemosa biezeni 1kg uz 20l un S-33. Arī bija labs, laikam tie ananasu ali vispār sanāk garšīgi. Kā jau Viktors pats teica, ananasu gan mierīgi varētu likt stipri vairāk.
3) MME RŪGUŠPIENS SKĀBULIS plūškoks ar medu. 4%
4) Blondīne/Ingus lāgeris 4.6%. Riebīga pēcgarša, aizgāja blenderī. Komentārs kaut kur pie galdiņa – “kārtīgs medalus”.
5) Blondīne/Ingus dark ale 3.8%. Ļoti feins tumšais un uz tik maziem grādiem pārsteidzoši piesātināts. Patīkama dedzinātā garša.
6) Vobla “Līgo alus” litrīgajās stikla pudelēs. Vārot Chinook + dry-hopā nelielā apjomā Mosaic (2016). Vārīts cilvēkiem, kas nav alus gīki. Drusku zāļains, bet kopumā tāds viegls un pļumpējams.
7) Vobla Pale Centennial & Sorachi (2016). Šķiet, ka patika drusku mazāk kā iepriekšējais, bet dzerams bija.
8) Vobla ZDH (zero dry-hop). Citra (svaiga!)+Centennial+Simcoe. Man pierakstīts capslockā “BLENDERIS”, nebija labs.
9) Viktors witbier ar koriandru, melno piparu un apelsīna(?) miziņām. 5.1%. Kastrolis pie šī iesaucās “eu, man ir tāds pats!”
10) Kastroļa kviesis
11) MME amerikāņu kviesis. Tīri tā nekas, man patika, ka negaršo pārāk kviesīgi 😃
12) Kastrolis Enigma pale. Savaiga Enigma un US-05. Galīgi nekastrolīgs alus, pārjautāju autoru vēlreiz, bet nu ļoti labs, arī šķiet, visiem patika. Es tikai par, ja Kastrolis nesīs vairāk šādus.
13) EdgarsS APA Citra+Cascade. Kaut kas man te pierakstīts, ka tika salīdzināts ar lielveikala aliem, bet, ka manuprāt, labāks jau tomēr bija. Tā kopumā vienkāršs alus, ne labs, ne slikts. Kaut kur noklausīts komentārs “Atsit Voblas vecos apiņus!”
14) Antimaniak APA Citra+Amarillo+Centennial, 6.1%.
15) Vidzido jasmīnu IPA. Mosaic+Loral, Liberty bell un jasmīnu tēja. Šī garša atsauca atmiņā manu laikam pirmo Kuplas pasākumu 2016.gadā, kur Vobla un Rencis bija atnesuši dzēstā ugunskura saisonu 🙂 Ne visai.
16)OBR IPA Chinook+Cascade+Columbus, 6.4%
17) CNZ Veco krājumu IPA. Pirms 2 gadiem drupināts iesals un paveci apiņi – Mosaic (2016)+Amarillo (2016)+Simcoe(2018). Dry-hopā gan tikai Simcoe metu, tos vecos bija bail. Laktoze 10g/l pie pudeļošanas. Bija tīri ok, sanāca labāks nekā gaidīju, ar svaigu apiņu brūvējumiem, gan, protams, nesalīdzināt.
18) MME medus + beļģis (ar beļģu raugu, 7.1%).
19) Vidzido saison 7.2% (teju imperiālais saison) ar koriandru, kanēli un ozolkoka skaidiņām. M29.
20) Brāļi Tauriņi – mediņš ar dzērveņu sulu. Bez iesala, ar vīgriezēm un piparmētrām. 5.7%. Sula no Gemosa. Pēc Voblas receptes. Feins, viegls, vasarīgs, forša dzērveņu garša. Patika!
21) Brāļi Tauriņi – līdzīgs mediņš, bet ar aroniju sulu. 5%.
22) APA. Te īsti nevaru salasīt autoru, laikam arī Tauriņi? HBC431+Simcoe+Mosaic. Man pierakstīts “NĒ!”, nepatika.
23) Tauriņu S3 saison 6.1%. Belle Saison.
24) Pircēja/Blendera sidrs. Ābolu sula ar Miera ielas mežoņiem un greipfrūtu. 7%. Priekš manis pārāk brettīgi garšoja.