Padalīšos kā mēs skābējam un kādēļ PH mērītājs, mūsuprāt, ir obligātais instruments, ja vēlas daudz maz mērķēt uz plānotu rezultāti, nevis "kā sanāca"
Uzvārijām 2 katlus, katrs pa 50litriem, jo SourPitch paciņa ir uz 100litriem.
Viena IPA OG 1.065 , Ph sākuma 5,20
Pēc 12h skābēšanas Ph saskāba līdz 3,75
otrs būs Berliners OG 1.048 Ph sākuma 5,18
Pēc 12h skābēšanas Ph saskāba līdz 3,33
Vairāk cukuri- lēnāk skābst!
Lai trāpītu plānotajā Ph tad bez mērīšanas nekādi.
Apsedzam ar segām, apakšā alumīnija plāksne un pielīmēts sildelements no Ali, silikonā.
Uzregulējam 36...37 grādus, apsedzam ar mīļako vecāsmātes segu un ejam gulēt 🙂


