Es esmu iesācējs un man noder informācija, ko lasu. Tai skaitā PDF grāmata, bet šī foruma formāts un aktivitāte liek domāt, ka es te esmu vienīgais. 🙂

Varbūt ir citi resursi, kur cilvēki liek bildes, video un dalās ar idejām?

Cik liela aktivitāte ir vajadzīga lai šis forums skaitos “dzīvs”? 🙂 piemēram ir FB grupa alus lietas, bet tur vairāk posto par jaunumiem Latvijas alus tirgū. Ir angļu majbruvetaju FB grupas kur ir 20+ posti dienā, bet to saturs ir kārtējā tehnisko jaunumu apsiekalošana, vai paziņojumi par kārtējo iztukšoto kegu 😃, man neliekas ka tas ir vērtīgs saturs. No citas puses šajā forumā ir sakoncentrēta derīga informācija, kur pa lielam nav ko pielikt klāt, tikai ņem un brūvē 🙂 uz jautājumiem parasti tiek atbildēts, bet dienu laikā, tā kā priecīgu brūvēšanu 🙂

jauni posti nav daudz, tāds ir šis laikmets, a ko darīt. Man ik pa laikam patīk palasīt vecos postus- tur tāpat var izlobīt daudz vērtīgu info! Ja ir kādi klonkrēti jautājumi, droši bliežam forumā un gan jau atbildes saradīsies

Man liekas ka viss ir dzīvs, varbūt aktivitāte ir maza bet kā augstāk minēja, uz jautājumiem diezgan veikli tiek atbildēts. Man skatījumā resurrss, ja māk meklēt, ir ļoti spēcīgs. Pats brūvēšanas pirmsākumos pavadiju kādus 2 mēnešus lasot vecos postus ar ļoti derīgu, saturīgu un interesantu informāciju. Lai veicas brūvēšanā un ja kas droši jautā vai uzturi kādu interesantu diskusiju. 🙂

Ja esi izlasījis visu forumu, tad ir automātiskā melnā josta brūvēšanā 😃
        It kā pa jokam, bet taisnība. Pašos pirmsākumos tiek risinātas vienkāršas pamatlietas, bet laikam ejot jau aiziet izvirtības. Pats galvenais tomēr ir prakse un vajag tik brūvēt!
        Rokasgrāmatā tiešām ir pati esence par pamatiem un esmu to ieteicis vairākiem iesācējiem. Forumā der uzjautāt kaut ko specifisku vai, ja kaut kas no rokasgrāmatas nav skaidrs.

Paldies visiem par atbildēm! Iedrošinājāt mani šeit uzkavēties. 🙂

karlis81 Man jau liekas ka citas aktīvas komūnas nemaz nav LV ietvaros. 🙂
            Lai izdodas un droši jautā, te tiešam ir ļoti daudz pieredzējušu majbrūvētāju un arī profesionālu aldaru.

Write a Reply...