• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju gada pasākums 2022.- apspriešana

Sākam mosties no pandēmijas miegiem!
Ar lielām cerībām, ka nākošajā gadā pasākumi varēs notikt bez absurdiem ierobežojumiem vai dalot cilvēkus, pagaidām bez vietas un datumiem paziņojam, pasākums notiks!

Lai pasākums varētu notikt zināmajā formātā, ir jābūt konkursa alum. Paliek nenotikušā 2020.gada konkursa alus - Pilsner.

Daiga stickied the discussion.

Pievienoju 2020.gada nolikumu, viss paliek nemainīgi!

06-42-150-kupla-majbruvetaju-alus-pasakums-2020-galvena-konkursa-nolikums.pdf
    209kB

Informācija par dienu un laiku sekos tuvāk pasākuma norises brīdim. Pagaidām viss miglā tīts!

5 months later

kas ar šo? plānojas vai nē? kaut kādā mērā arī esmu gatavs palīdzēt pie organizēšanas, ja nepieciešams.

Mani arī interesē šis jautājums.

15 days later

Jautājumu paredzēts apspriest šodien, ja kāds vispār ieradīsies 🤣

Man ierasties nesanāks, bet gaidīšu ziņu, ko lemsiet par pasākumu.

19 days later

Kādi datumi varētu būt šim pasākumam ?

10 days later

Sveiciens, dažiem labiem vecajiem bukiem interese alus brūvēšanā reducējusies, līdz ar to pasākuma organizēšanā prasās jaunas asinis. Pērn vēl @Daiga bija gatava būt par virsvadītāju. Tīri no pieredzes, uz pasākuma pamatorganizāciju vajag kādu vienu +/- galveno ar kādiem 2-3 palīgiem, vairāk nav jēgas.

p.s. Kā ārštata konsultants varu būt un iepriekšējos pasākuma vietu kontaktus un cita veida infromāciju varu nodot, ja būs tāda nepieciešamība.

15 days later
                    Daiga changed the title to Mājbrūvētāju gada pasākums 2022.- apspriešana .

Atveru norādīto mājaslapu (www.kraukli.lv) un ko es tur ieraugu?

Tieši tā! Lodāmuru tīrīšanas pastu!

Paldies, izņemšu mājaslapu ārā 😃 Var atrast FB info par viņiem 🙂

Zelcs

4 days later
                          7 days later

PIETEIKŠANĀS ATVĒRTA