• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju gada pasākums 2022.- apspriešana

Daiga FotL in normāls Marokas kantoris 😉 trešdaļskapis ar šiem.

Nebiju paskatījies, ka sīkāka infa ir pasākuma lapā

kad es piereģistrējos nekāda krekliņa nebija. vēl padomāšu vai vajag un ar cik iksiem.

Simpātiju alus konkursam cik pudeles jāuzliek? Vnk nekur neredzu info.

Das_Jurgen cik šķirnes? no 1 līdz XX, Kaut 20 (es pārspīlēju) Parasti jau nes tādu kā izlasi, labākos, ar ko lepojas. Ja ir 1- arī labi! Un pa kādām 3...4 pudelēm no viena veida. Ja gards, visi slavē=liels patēriņš...

GALVENAIS- uztaisīt etiķeti, lai saprotams, kas par stilu, cik abv, kas iekšā utt utt
          Dzert kautko nezinko nav baigi interesanti...

BOD

Izskatās, ka krekliņu firma var pamainīties! Radošais process iet uz urrā, bet rezultāts būs BOMBA!

Atgādinu- līdz šodienas darba dienas beigām vēl var pieteikties pasākumam un arī pasākuma krekliņam.

kastrolis

Tu esi pierakstījis, ka tev vajag XXL krekliņu! Šodiena slaikā izdomā, lai nepasūtu liekus!

Pa tkrekliem vajadzēja atsevišķi maksāt vai tas gāja iekšā maksā ?

Das_Jurgen

Būs atsevišķi. Katram informāciju nosūtīšu, cerams, rītdienas laikā!

GirtsE

Vai nu ieej šeit vēstuļu sadaļā, vai atsūti epastu, lai varu nosūtīt info par krekliņa apmaksu.

Visiem uz e-pastu nosūtīts info par kerkliņu apmaksu. Lūgums reaģēt ātri. Paldies!

ATGĀDINĀJUMS:
                        Maksājot NO ŠODIENAS dalības maksa katri personai palielinās par 5 EUR, t.i. 40 EUR. Pieteikšanās tiks slēgta 07.05.2022. (šī sestdiena).

dzeruvaru

piebraukšu pakaļ 😉

Ja vēl kādam šāda vēlme attālināti piedalīties - laipni aicināti! Dodiet ziņu un tad jau vienosimies par alus nodošanu un veiksmes gadījumā par balvas saņemšanu!

Kā ar brīvām vietām uz pasākumu pie kāda mašīnā? 3-4 vecmeistari meklē piedzīvojumus, un vietas mašīnā līdz pasākuma vietai sestdien.

Par kopgaldu runājot - ņemot vērā, ka man nesanāks laika sapudeļot alu, tad es ņemšu līdzi Cornelius KEG + lejamo iekārtu ar mazo balonu. Varbūt kādam arī ir vēlme paķert līdzi KEG, lai nav jāčakarējās ar liešanu pudelēs?

Es ar meklēju vēl vienu vietu mašīnā, bet PIEKTDIEN

Es braukšu sestdien no rīta ap 8:00, atpakaļ sestdien vakarā, kaut kur 20:00. No Jūrmalas caur Rīgu. Man līdzi būs 2 bērni, līdzi varu paņemt 1-2 cilvēkus. Ja 2, otrajam gan jābūt tievam, lai kopā ar bērniem aizmigurējā sēdēklī iespiestos. 26688557 - forumu īsti nelasu. Bagāžnieks būs tukšs, mantas paņemt problēmas nebūs.

Labots - Vairs vietu nav.