PeterisT Ok skaidrs
Mājbrūvētāju gada pasākums 2022.- apspriešana
Pa tkrekliem vajadzēja atsevišķi maksāt vai tas gāja iekšā maksā ?
Būs atsevišķi. Katram informāciju nosūtīšu, cerams, rītdienas laikā!
Visiem uz e-pastu nosūtīts info par kerkliņu apmaksu. Lūgums reaģēt ātri. Paldies!
ATGĀDINĀJUMS:
Maksājot NO ŠODIENAS dalības maksa katri personai palielinās par 5 EUR, t.i. 40 EUR. Pieteikšanās tiks slēgta 07.05.2022. (šī sestdiena).
Kā var iesniegt alu konkursam, ja pats nebūšu?
MartinsT Paldies
- Edited
Kā ar brīvām vietām uz pasākumu pie kāda mašīnā? 3-4 vecmeistari meklē piedzīvojumus, un vietas mašīnā līdz pasākuma vietai sestdien.
- Edited
Par kopgaldu runājot - ņemot vērā, ka man nesanāks laika sapudeļot alu, tad es ņemšu līdzi Cornelius KEG + lejamo iekārtu ar mazo balonu. Varbūt kādam arī ir vēlme paķert līdzi KEG, lai nav jāčakarējās ar liešanu pudelēs?
Es ar meklēju vēl vienu vietu mašīnā, bet PIEKTDIEN
- Edited
Es braukšu sestdien no rīta ap 8:00, atpakaļ sestdien vakarā, kaut kur 20:00. No Jūrmalas caur Rīgu. Man līdzi būs 2 bērni, līdzi varu paņemt 1-2 cilvēkus. Ja 2, otrajam gan jābūt tievam, lai kopā ar bērniem aizmigurējā sēdēklī iespiestos. 26688557 - forumu īsti nelasu. Bagāžnieks būs tukšs, mantas paņemt problēmas nebūs.
Labots - Vairs vietu nav.
- Edited
Kamēr jūsn plānojat, kā nokļūt uz pasākumu, kas ir ļoti svarīgi, man vajag brīvprātīgos pasākuma dienā!
Reģistrācija- Kastrolis un ?
Galvenā konkursa vadītājs - Pēteris Tauriņš
Atbildīgais par simpātiju galdu - Dainis
Atbildīgais par uzkodu galdu - Katrolis
Balsu skaitītāji - Juris x2
Oficiālais fotogrāfs - Juris?
No tehnikas un citām lietām nepieciešams-
Dators prezentācijām un citām lietām
Ceļojošais internets (rūteris un jebkas cits, kas dod internetu meža vidū)
Projektors
Paldies jau iepriekš par aktīvu iesaisti!
varu būt reģistrācijā, atbildīgais par uzkodu galdu, balsis skaitīt. liec kur gribi.
mans kompis prezentācijām nederēs, bet kaut kādus datus sabakstīt tabulā varu ja der libreoffice.
Varu palīdzēt pie reģistrācijas un balsu skaitīšanas.
- Edited
Iespēja ierasties piektdienas vakarā ir kaut kur atrunāta?
Un jā, piekrītu būt fotogrāfs.
Braukšu piektdien ap pieciem no Rīgas centra. Kādu varu paķert.