• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju gada pasākums 2022.- apspriešana

Pa tkrekliem vajadzēja atsevišķi maksāt vai tas gāja iekšā maksā ?

Das_Jurgen

Būs atsevišķi. Katram informāciju nosūtīšu, cerams, rītdienas laikā!

GirtsE

Vai nu ieej šeit vēstuļu sadaļā, vai atsūti epastu, lai varu nosūtīt info par krekliņa apmaksu.

Visiem uz e-pastu nosūtīts info par kerkliņu apmaksu. Lūgums reaģēt ātri. Paldies!

ATGĀDINĀJUMS:
          Maksājot NO ŠODIENAS dalības maksa katri personai palielinās par 5 EUR, t.i. 40 EUR. Pieteikšanās tiks slēgta 07.05.2022. (šī sestdiena).

dzeruvaru

piebraukšu pakaļ 😉

Ja vēl kādam šāda vēlme attālināti piedalīties - laipni aicināti! Dodiet ziņu un tad jau vienosimies par alus nodošanu un veiksmes gadījumā par balvas saņemšanu!

Kā ar brīvām vietām uz pasākumu pie kāda mašīnā? 3-4 vecmeistari meklē piedzīvojumus, un vietas mašīnā līdz pasākuma vietai sestdien.

Par kopgaldu runājot - ņemot vērā, ka man nesanāks laika sapudeļot alu, tad es ņemšu līdzi Cornelius KEG + lejamo iekārtu ar mazo balonu. Varbūt kādam arī ir vēlme paķert līdzi KEG, lai nav jāčakarējās ar liešanu pudelēs?

Es ar meklēju vēl vienu vietu mašīnā, bet PIEKTDIEN

Es braukšu sestdien no rīta ap 8:00, atpakaļ sestdien vakarā, kaut kur 20:00. No Jūrmalas caur Rīgu. Man līdzi būs 2 bērni, līdzi varu paņemt 1-2 cilvēkus. Ja 2, otrajam gan jābūt tievam, lai kopā ar bērniem aizmigurējā sēdēklī iespiestos. 26688557 - forumu īsti nelasu. Bagāžnieks būs tukšs, mantas paņemt problēmas nebūs.

Labots - Vairs vietu nav.

Kamēr jūsn plānojat, kā nokļūt uz pasākumu, kas ir ļoti svarīgi, man vajag brīvprātīgos pasākuma dienā!
                      Reģistrācija- Kastrolis un ?
                      Galvenā konkursa vadītājs - Pēteris Tauriņš
                      Atbildīgais par simpātiju galdu - Dainis
                      Atbildīgais par uzkodu galdu - Katrolis
                      Balsu skaitītāji - Juris x2
                      Oficiālais fotogrāfs - Juris?

No tehnikas un citām lietām nepieciešams-
                      Dators prezentācijām un citām lietām
                      Ceļojošais internets 😃 (rūteris un jebkas cits, kas dod internetu meža vidū)
                      Projektors

Paldies jau iepriekš par aktīvu iesaisti!

• BOD replied to this.

Daiga
                        Es jau esmu bijis pāris reizes atbildīgais par Simpātiju galdu, tā ka varu arī vēlreiz. Balsis arī varu skaitīt, ja šos abus var savietot.

varu būt reģistrācijā, atbildīgais par uzkodu galdu, balsis skaitīt. liec kur gribi.
                        mans kompis prezentācijām nederēs, bet kaut kādus datus sabakstīt tabulā varu ja der libreoffice.

Varu palīdzēt pie reģistrācijas un balsu skaitīšanas.

Iespēja ierasties piektdienas vakarā ir kaut kur atrunāta?

Un jā, piekrītu būt fotogrāfs. 🙂

Juris

Jā, ir iespēja ierasties 5dien, cena par naksmājām 5 eiro uz vietas, un par ēdienu Edžiņš pēc fakta piestādīs rēķinu. Lūgums atsaukties visiem interesentiem uz 5dienu. Paldies!

Braukšu piektdien ap pieciem no Rīgas centra. Kādu varu paķert.