Galda cukurs lielākā apjomā dod tomēr piegaršu, vismaz man tā liekas. Tāpēc tur, kur gribu tikai kā zemākam FG izmantoju invertsīrupu. Invertēt ar citronskābi ir vienkārši, bet ar to ir iespējams noņemt potenciālo "brāgas" smaržu. Cik palasīju kandžas dzinēji arī tam pašam mērķim invertsīrupu izmanto.
Tumšajiem izmantoju Brouwland sīrupu, itkā esot Beļģijā ražots, izmanto beļģu brūži utt, starp citu pie kafijas un diy saldumiem arī ideāli, it sevišķi, ja ņemt lieākos tilpumos.
Candi sīrups teorētiski arī nav sarežģīti, man pašam pāris gadus atpakaļ viss izdevās (pēc smaržas, krāsas un paša sīrupa garšas), bet palika itkā skābena pēcgarša alū (alus aizbrauca uz podu), bet ir doma tupināt eksperimentus mazākos apjomos, lai nav žēl izliet, jo sīrupa aromāts un garša bija izteikti labāka, kā no Brouwland.