Vēlos uzzināt kāda veida sistēmu izmantojam.

Kādu brūvēšanas sistēmu izmanto?

    Pārgāju uz Brewzilla 35l viss vienā elektrisko sistēmu, bet efektivitāte nokritās tik dramatiski, ka atgriezos pie iejavošanas un skalošanas aukstumkastē. Vārišāna Brewzillā.

      Maiss un viens katls iejavošanai un vārīšanai + otrais katls iejavošanas ūdenim, efektivitāte ~ 85%.

        2 komplekti
        Digiboil 65L ar metāliska sieta spaini no aļika- sanāk ķipa brew in a bag
        Brewolution 70L viss vienā katls
        Abos efektivitāte vairāk ka ok, bet pēdējā laikā brewolution katlam visu laiku lieku iekšā griķu čaumalas lai paātrināt filtrēšanu

          Zelcs efektivitāte nokritās tik dramatiski

          Cik tas ir?

            Brewzillā no 55% sākumā tiku līdz 62%-64% pēc visiem iespējamiem uzlabojumiem (recirkulācijas plūsmas apjoms, graudu malums, iejavas apjaukšas biežums, skalošanas ilgums u.t.t.). Iejavošana kastē - 75% lielajiem aliem, 80-85% vieglā gala aliem. Būtu zinājis - būtu uzreiz pircis Digiboil vārkatlu un ietaupītu naudu.

              Tāda starpība tiešām nav sīkums, kam tā viegli atmest ar roku…


                50 litru katli, bildē viss labi redzams

                  Digiboil 35 + maiss + iejavas recirkulācija.

                    Pārgāju no aukstumkaste + gāzes deglis uz grainfather. Viss ir labi viena iekārta, temperatūras kontrole, vadība caur telponu. Sākumā likās nu ta beidzot būs mazāk trauki jāmazgā, tagad ir jāmazgā viens, bet daudz grūtāk.

                      Klarstein 30l jaunām receptēm un vārīšanai iekstelpās ziemā, un 3x 60l komplekts atkārtotām receptēm siltā laika vārīšanai.

                        Write a Reply...