Tiem, kam ir lieki apiņi un kļavu sula.
Man saldētavā stāv 3-5 gadus veci apiņu krājumi, simtiem gramu. Izdomāju pamēģināt uztaisīt dry hopped kļavu sulu. Priekš pirmā mēģinājuma pat ļoti labi. Uz litru sulas pieliku aptuveni 30g simcoe, citra un melon apiņus (no katra ap 10g). Noturēju tējas sietiņā ap 2h (nav tā labākā metode, jo vidū apiņi vēl bija sausi. Noteikti varētu mēģināt ilgāk un brīvāk turēt, un tad filtrēt). Pēc tam uzgāzēju ar AGA gāzētāju. Sanāca ļoti labs padzēriens. Saldens, augļains, apiņots un bez alk.
Garšā līdzīgi kā uzgāzēta zaļā tēja, ko nesen mēģināju.
Esat darījuši ko līdzīgu?