Halk sākam 18
Katrs mājbrūvētājs parasti nes pa 1 vai 2 pudelēm savu labāko brūvējumu. Var protams nest arī defektainos, tad kopā novērtējam. Bet liela jēga nest defektus, un parādīt citiem, ka nemāki higiēnu, nu nav jau liela jēga. Tad visi nodegustējam vienu, degustējam nākošo. Pavadam ar komentāriem kas garšo, kas nē. Ideālā pasaulē uz pudeles vajag etiķeti ar minimālu info kas par alu, raugs, apiņi kādi, abv% utt. Tas dod pievienoto vērtību alum. Droši var nākt, ja ir tikai 1 bŗuvējums, formāts ir brīvs un jaunos nepazemojam un neatgrūžam. Ja atnes kāds savu darināto vai iegādāto uzkodu- eleganti! Tāpat, pasākumā notiek viedokļu apmaiņa gan par receptēm, gan iekārtām. Neviens neslēpj savu pieredzi- gan pozitīvo, gan negatīvo. Tā ka droši nāc!