Kāds ir skatījies Brew Masters pa Discovery?
Tīri interesants raidījums, vakardien visas 3 epizodes noskatījos, būs jāsāk sekot līdzi jaunajām epizodēm :)
3.epizodē šie mēģināja uztaisīt alu pēc seno inku metodes, 2 dienas visi DogFish rūpnīcas darbinieki košļāja kukurūzas iesalu, lai enzīmus dabūtu no siekalām... :))

Man liekas, ka tikai 4 epizodes pirmajā sezonā vien plānotas.

nevarētu būt, discovery lapā ir infa par nākamajām divām epizodēm kas būs decembrī

5 days later

Tie veči tak ir traki! 4.sērijā nolaida kanalizācijā 50 tonnas 18% IPA pus-miljona dolāru vērtībā, jo kaut kas drusku bija nogājis greizi fermentācijā...

Otrās sērijas doma par siekalu alu man nevisai patika...

hehē..mūsējie par akcijas cenu vnk pārdotu

Martins, a kas tev pret siekalām? Tāpat to visu pēc tam uzvāra... :)

Nu nez, nez. Ja pied...stu un pēc tam uzvārīu arī būtu ok Vai ta nebija kāda skābe mūsdienās vai kas cits, kā panākt līdzīgu efektu?

aizvietotājus jau var atrast vienmēr, bet galvenā doma jau tur ir, lai uztaisītu maksimāli autentisku alu, izmantojot visas nianses (siekalas, filtrēšanu caur salmiem u.t.t.).

5 days later

Patika man pēdējā sērijā ideja, kā viņi testēja kādas garšvielas likt pie alus - uzvārija dažādas tējas no potenciālajām garšvielām un tad jauca klāt gatavam alum, tādējādi gūstot nelielu priekšstatu kā tas viss beigās varētu garšot.

pierunājāt... es atradu piecas epizodes - palaidu kačāties

a month later

Laikam, ka raidījums ir izbeidzies...

"A total of six episodes were ordered for the first season. To date, five of the six have aired. The first two episodes aired on Sunday nights at 10 PM EST/PST. After premiering Episode 3 on a Monday night (November 29) at 10 PM EST/PST, episodes 4 & 5 aired on Thursday nights at 8 PM EST/PST. The sixth episode remains uncompleted (see episode description below), and is slated to air sometime in 2011."

Episode 6: "Italian craft breweries are examined. Dogfish Head Brewery opens its newest restaurant: a rooftop brewpub in New York City's Eataly. "

Pa torentiem ir kāds meklējis?

Jā, tur lielā daudzumā. Es tev sestdien varu USB puļķī aizvest.

Sestās epizodes nav http://thepiratebay.org/search/Brew%20Masters/0/99/0

3 months later

Itkā 11. aprīlī jaunā sērija...

14 days later

Laikam tomēr rīt(17.04) būs jaunā, sestā sērija.

Izskatās, ka tikai jūnijā - http://epguides.com/BrewMasters/

2 years later

BrewDog ar kaut kādu šovu palaiduši. Kāds ir skatijies? http://tv.esquire.com/shows/brew-dogs

Būs intereses pēc jānovelk.