Sveiki!

Ir iekrājušās stikla pudeles: Apmēram 25 0.5 (no Lielvārdes IPA un dažas leišu), kā arī dažas 1l un 2l. Visas ar resīlojamajiem korķiem. Varbūt kādam ir interese iemainīt pret ko gardu dzeramu vai kā citādāk palīdzēt man no tām atbrīvoties? Kādi piedāvājumi, vai ir interese?

a year later

Labdien, Ir iekrājušās jaunās ESB un dažādu kroplīšu (0,33) pudeles, bez nekādas savtīgas intereses esmu gatavs atdot, kam vajag, Nav daudz, bet žēl mest ārā! līdz pirmdienai! aspro@inbox.lv

Labdien, Ir iekrājušās jaunās ESB un dažādu kroplīšu (0,33) pudeles, bez nekādas savtīgas intereses esmu gatavs atdot, kam vajag, Nav daudz, bet žēl mest ārā! līdz pirmdienai! aspro@inbox.lv

5 months later

Piedāvājumā vairākas kastes ar Leffes 0,33 pudelēm! Svaigas, etiķetes lobās nost ļoti labi. Bezmaksas pasākums.

Ugis1965 said: Piedāvājumā vairākas kastes ar Leffes 0,33 pudelēm! Svaigas, etiķetes lobās nost ļoti labi. Bezmaksas pasākums.

Kur atrodas? Esmu gatavs paņemt šonedēļ

uzraksti uz kalvis.kalnins@gmail.com savu tel.nr.

2 months later

Ir,apmēram, 50 1L swing top pudeles, 4 kastes 0.5L swing top pudeles kopā ar kastēm un kādas 100, varbūt vairāk, parastās pudeles, visas tīras un bez etiķetēm. To visu gribētu iemainīt pret naudu vai alu.

Atdošu bez maksas apmēram 30gb 0.5l lietotas pudeles ar swing top korķiem. Atrodas Spices rajonā ! skreech@inbox.lv

skreech said: Atdošu bez maksas apmēram 30gb 0.5l lietotas pudeles ar swing top korķiem. Atrodas Spices rajonā ! skreech@inbox.lv

Pudeles aizsistas, ņemu! Skaties e-pastu!

https://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/storage-packaging-accounting/vessels-for-liquids-keeping/oefoo.html

patiesībā 20L stikla baloni, pats pāris nopirku. atrodas Siguldā. Komplektā var dabūt arī plastmasas apvalkus. Baloni gan diezgan netīri, bet tā jau tikai mazgāšanas vaina.

Ainārs said: Pudeles aizsistas, ņemu! Skaties e-pastu!

Jā...... Bizness paliek bizness.

Jānis said: Jā...... Bizness paliek bizness.

Tas Ainārs, kurš tirgo pudeles, neesmu es. Tas ir cits Ainārs. Nekāda biznesa, tikai pašpatēriņš!:-)

Tad nemulsini tautu un pieliec kādu indeksu pie vārda ;)

Varbūt kādam vajag 0,33 pudeles? Žēl mest ārā, bet vietu aizņem. Ap 40, izmazgātas. Pārsvarā beļģu - 50/50 resnās un tievās. Varu atvest līdz Rīgai.

es arī labprāt tiktu vaļā no mazajām pudelēm. dažādas pudelītes, dažādas tīrības pakāpes.

Ja ir liekas swing top pudeles dod ziņu liepinshlv@gmail.lv

^ man ir kādas 15-20

16 days later

Ainārs said: Ir,apmēram, 50 1L swing top pudeles, 4 kastes 0.5L swing top pudeles kopā ar kastēm un kādas 100, varbūt vairāk, parastās pudeles, visas tīras un bez etiķetēm. To visu gribētu iemainīt pret naudu vai alu.

1l pudeles 50 centi, 0.5l pudeles 25 centi un parastās 10 centi. Ja kādam interesē, 28648O91 vēlams rakstīt.

3 months later

Ir Latvijā kāda noliktava/veikals, kur kaut cik plašā klāstā ir stikla pudeles mazumtirdzniecībā? 0.33, 0.5 (dažāda stila), 1L, ar/bez swing topiem utt. Vai to visu var tikai pasūtīt no ārzemēm un paletes daudzumā?