Velna_milti said: Pareklamē aldarim, moška šamie nosponsorē nelielam metienam. Viņi tik šausmīgi tagad uzstāj ka ir krafts, tad moš arī parakstās uz šādu avantūru.

Es tā arī nesapratu, kādas ir pretenzijas pret to, ka šis viss ir par brīvu. :)) Vai tad labāk ir nosponsorēts, par maksu, bet nodrukāts? Turklāt šādi vieglāk kļūdas izlabot.

paplašināt auditoriju. lai gan pirms gadiem 10 varbūt tas būtu bijis aktuāli, šaubos ka tagad...

kāds jau vienmēr atradīsies, kam no lielā plašā interneta bail. cita lieta ja tiešām iespringst un ļoti skaistu izdevumu noformē, ko ielikt plauktiņā. bet tad vajag arī grand finalle versiju. man personīgi nebūtu iekāres saspringt

zux said: paplašināt auditoriju. lai gan pirms gadiem 10 varbūt tas būtu bijis aktuāli, šaubos ka tagad...

kāds jau vienmēr atradīsies, kam no lielā plašā interneta bail. cita lieta ja tiešām iespringst un ļoti skaistu izdevumu noformē, ko ielikt plauktiņā. bet tad vajag arī grand finalle versiju. man personīgi nebūtu iekāres saspringt

Tie, kas neprot internetu, tie lai pērk grāmatnīcās tās sviestainās brošūras. Mums forums arī ir tikai internetā un rekā labi viss sanāk.

atis said: Es tā arī nesapratu, kādas ir pretenzijas pret to, ka šis viss ir par brīvu. :)) Vai tad labāk ir nosponsorēts, par maksu, bet nodrukāts? Turklāt šādi vieglāk kļūdas izlabot.

Labs!

Man pret andergraundu nekas nav pretī, esmu tikai par.

Smukas grāmatiņas versiju dabūtu visi radi un draugi pa jubilejām un svētkiem. Es par metienu.

Varu sarunāt gramatisko kļūdu labojumu, ja tādas tur ir. Pēc Līgo.

Kurš man nogarantēs, ka neviens fotogrāfiju autors necels pretenzijas? Man nav rakstisku atļauju. Es labi zinu kādās problēmās ar šo var iekluties. No web var nepareizos attēlus izņemt, bet ar drukato var būt auzas.

Otra opcija, drukājiet un dariet, ko gribiet, bet man atlauju neprasiet.

BrūvēPats.lv ir viena ideja par drukāto versiju, nedēļas nogalē sazināšos ar Ati un ar Jesus...

2 years later
                  BOD stickied the discussion.
                    a year later

Kungi, vai te bez izmaiņām un drukātās versijas prjekts nevirzās?Man te paziņa dāvanai kaut ko meklēja, bet latviešu valodā jau nekā arī nav? Labāk tad tāds izprintēts, vismaz aktuāla informācija.

3 years later

atis

Man vīrusu ķērājs kliedz, ka fails/links esot ar Phishing draudiem.

Mans ieteikums rokasgramatas autoriem. Ja jau ir gribetāju - varbut ir kads serviss kur var nodot printešanai pec pasūtījuma. Printful vai kas tamlidzigs

4 years later

atis šo pamācību vēl kaut kur var redzēt. Man saiti nevar vaļā

12 days later

Laba diena
                            Gribējās zināt vai kāds var atsūtit pdf rokasgrāmatai. Nevar atvērt vairs vaļā un augstāk minētā saite man ar nestrādā
                            Paldies

laikam nebiju pareizi piekļuves tiesības uzlicis, tagad vajadzētu būt OK

Paldies liels Mārtiņam. Var turpināt lasāmvielu

He, he - uz 2018.gadu solītā atjaunotā versija tā arī neuzradās. Laikam derētu jubilejas 3.izdevumu uztaisīt - pa 10 gadiem droši vien ir kādas nianses

Write a Reply...