Izrādījies, ka šajā forumā sastopama arī ticama informācija:)!
jurisok (pirms 3 mēnešiem)said:
Ja viens no Brāļa īpāsniekiem nebūtu jurists (starp citu "bursis" ;) ), tad ticu, ka viņi jau sen būtu likušies mierā :) Tagad tomēr kantes rīvē un neatļaus mārketologam te lietas čakarēt, bet ja grib naudu tērēt uz citiem juristiem, tad viņš to atļauj. Katrā ziņā, šajā lietā uzvarētāju nav, tikai gailīšu mērīšanās, kamēr citi ražo alu :)
Tagad, pēc 3 mēnešiem:
jurisok izrādījusies taisnība par alus brūža Brālis ”bursi”! Šķiet pieminētais "bursis" varētu būt Latvijas Republikas zvērināts advokāts, Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas biedrs, studentu korporāciju aktīvists, vairāku uzņēmumu īpašnieks, dažādu utopisku biznesa projektu lidzdalībnieks, ilgtermiņa juridisko darījumu speciālists - GUNTIS GRANTS, jeb acīmredzot kriminālās aprindās pazīstams, vienkārši, ar iesauku "bursis".
Tiešām notikās, kā jurisok paredzēja! Kā līdz šim, arī pēdejos 5 mēnešus alusdarītava “Brālis” neļāva man mierīgi dzīvot nemaz! Tā vietā lai es ko iesāktu ar manā īpašumā nonākušo vērtīgo un seno “Hincenberga” alus zīmolu (piemēram domātu par ražošanu), biju spiests visu laiku un resursus tērēt juristiem. Biju spiests: regulāri ierasties tiesā, iesniegt dažādus dokumentus un gatavot neskaitāmas rakstiskas atbildes tiesai. Visu pavasari un vasaru, man nācās cīnīties ar “Brāļa” noalgotajiem juristiem, kuri mani iesūdzēja tiesā nepamatoti apmelojot dažādās nelikumībās un centās atņemt man likumīgi piederošo zīmolu.
“Brālis” darboņi, laikam, sajutuši, ka brūža noziedzīgās darbības un meli nāks gaismā 27.augustā - paredzētajā valsts tiesas sēdē par kriminālnoziegumu ar svešām preču zīmēm. Iespējams arī, sabijušies, ka apsūdzības uzturētājs (ne, es, bet LR prokurors) varētu lūgt tiesai kādam no viņiem atņemt brīvību uz 4 gadiem - tāpēc, tagad, vēl vairāk sarosījušies un sākuši mani vazāt arī pa privātām tiesām.
Jaunākā Hinceberga alus publicitāte šeit: http://www.hincenberga.lv/medijiem/06_tiesa_atzist_ipasumtiesibas
Dalos ar info, jo daudziem šajā forumā bija interese par notikumiem ap Hincenberga alu un forums saucās “publicitāte” :)
Hincenberga = turpinājums sekos!
P.S. Pirms paust man ko neglaimošu, būtu vērts veltīt laiku un iepazīties ar objektīviem, pārbaudāmiem faktiem šeit: http://www.hincenberga.lv/vesture/musdienas