• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums12.februārī 18 AleHouse

Vai tautai nav vēlēšanās padzert alu citās telpās? Varbūt Lido pagrabā kopā ar ekskursiju...??? Varbūt alus ar izģērbšanos..:))) pirtī ???

Tev ir konkrēti priekšlikumi? Es gan domāju, ka tos visus var kā papildpasākumus, jo pirts jau prasa pavisam citus laikus.

Pirtī plānojas martā. :)

Par Lido iespējams ka priekšlikums būs. Sekosim notikumiem...:) ok būs pirts martā.

Jo datumi zināmi ātrāk, jo labāk. Es nedomāju, ka citu pasākumu dēļ jāatceļ jau šis, ikmēneša.

Attiecībā uz pirti, nedēļas nogales specifika parasti ir tāda, ka tās plāno ļoti laicīgi, tādēļ nekaitētu pirts datumus sarunāt jau tagad.

Ja iet runa par to pirti kurā bijām, tad tur varam dzert alu arī otrdien, bet pieejama ir arī piektdiena.

Šoreiz runa ir par pirti Rīgā, Vecrīgā, ... bet neko negribu teikt kamēr neesmu sarunājis līdz galam. Pašlaik notiek sarunas vai būs iespējams 09.03., informācija sekos.

10 days later

imants būs? man ir dažas eksotiskas etiķetes..

Jā, Imant, būsi... man tas pats kas #Reinim, no netālās Bali salas ;)

Būsu , būšu, tā kā droši ņemat etiķetes.

Kastrol ja būsi, vari paķert to termodevēju?

"jaunais" Mārtiņ, brilles pie bārmeņa! ;)

Pārējiem paldies par pasākumu. Arī 30+ litri, kā izrādās, mums 11+ dzērājiem ir nieks, es pat teiktu vairāk... par īsu Neieskatoties #Daiņa "kladē" , tīri uz vakara emocijām ... #Zinta Weisbier's izcils, #AndaL "vecāsmātes pūra lādes 2011.gada alus" - interesants, labs;, vēl gribas atzīmēt #Reiņa "Pavasara" alu (pārējie, piedod, bet nepatika) un #MartinsK "Portreta Stout" (tas pats kas "Portrets" tikai ar US-05). Vakara nagla no mājbrūvēšanas viedokļa man ir #Imanta "Ziemas alus ar maizes raugu" . #Dainim bija laba IPA, un #Atim "kūpinātais" garšoja labāk kā divnedēļ apakļ dzertais rauhbīrs Vēl joprojām gaidu kad man #GirtsE izskaidros kā var dabūt tik sabalansētu alu ar IBU 92

pekains said: Kastrol ja būsi, vari paķert to termodevēju?

diemžēl nesanāca piedalīties :( es nākamnedēļ būšu prom, pēc tam varam sarunāt.

Man atmiņā vislabāk palika Reiņa vērmeļu alus, neteiktu gan, ka garšoja.

Linards said: "jaunais" Mārtiņ, brilles pie bārmeņa! ;)

Briles pietrūkst, paldies. Un alus garšoja, neatceros, kuri konkrēti, bet pirmā IPA ko man ielēja bija perfekta un tas viens ar "saison..." raugu. Negaršīgi ali nebija, daži bija tādi, ko vairāk par 150g negribās. Nākošajā reizē pacentīšos pārsteigt jūs ar kādu savu darinājumu.

Pirmā IPA, pie kuras tiki, laikam bija manējā Galaxy (Austrālija). Bez sausās apiņošanas. Litrīgajā pudelē ar sarkanīgu etiķeti.

Reiņa vēmekļu alum līdzīgs rūgtuma blieziens bija manai Admiral IPAi, bet ar vērmelēm tāds tīrāks sanāk. Nav riebīgs, bet nedaudz mazāks būtu labāk. Ģirta Target atgādināja savlai no Pilgrim apiņiem darināto IPA - nav visai veiksmīgi apiņi priekš SH, bet iespējams, ka jāpamaina proporcijas, jo Ģirta Magnum IPA (IBU90) bija ļoti laba. Tomēr māc aizdomas, ka ar IBU kas noputrots, jo nebija TIK rūgta.

No Reiņa perversijām vislabāk patika ar mārsila piešprici (Nr.7) un Nr.18. kurš HVZ pēc kā garšoja.

Vaļuka saisons garšoja pēc ļoti laba kviešinieka, kautgad kvieši tik 10%. Arī Zinta kviesis bija ierastajā pasaules līmenī - kā arī Reinis atzina, ļoti līdzīgs Waihenštepānim. Man tādi ne visai, bet ļoti labs vasaras padzēriens.

Ata speķaalus man patika, bet tur ir ko uzlabot un attīstīt. Man biezāks prasītos.

Imanta maizes rauga tumšais patika labāk par to pašu bet ar S-04.

Sūdīgu alu nebija. Daži tik bija ''interesantāki'' par citiem. Man piem. Anda upeņu saisons patika. Vienīgi Aivo IPAs šoreiz nebija ierastajā līmenī - ne Citrai, ne Cascade nebija gaidītā aromāta / garšas. HVZ, kas par lietu.

Kopumā bija 30.5L, kādi 21 dažādi un 14 dalībnieki (daži gan bija stūrējošie puscilvēki).

Es šorīt sajutu kaut kādu dziedniecisku iedarbību man liekas no Reiņa zāļu aliem! Tāpēc liekas ka zāļu alu varbūt drīkst dzert tikai pēc ārstu receptes un tirgot tikai aptiekā kā tautas līdzekli pret visādām kaitēm. Izārstēties un pēc tam nomirt veselam. Zinta Senču vasarā par atbilstošu cenu varētu būt labs komercpotenciāls.

linard, man nebija pavasara alus neviens :) varbūt saulriets? tipa fuller 1845 ar kumelītēm?

dainim - tas pēdējais porteris ar citru un pelašķiem gan jau bija tas, kas tev patika.