• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums 9.aprīlī 18 AleHouse

Mājas alus pasākums 9.aprīlī 18 AleHouse

nodzersim vaarda dienu un iesim laapiities?

Vai ir vēlme pagaršot poļu medalu (mead, miód pitny)? Varu atnest. Agrāk šādam brīnuma nebiju pievērsis uzmanību. Ļaunas aizdomas, ka garšos pabriesmīgi (kaut arī dārgs), tāpēc mājas apstākļos viens netikšu galā. Paveids dwójniak, respektīvi ūdens pret medu bijis attiecībā 1 : 1. Alc 16%.

pagaršot jau vienmēr var

es šito jau sen gribu pagaršot, bet parasti aizmirstu pameklēt. un ja atceros tad neatrodu :)

Pa 1 gab no jaunajiem Dinaburg varu uz šo pasākumu iedot. Ja pats netikšu - Kastroli tev būs jānes.

Berga Bazars Alus Solons has moved into Alehouse. we now have all our beer in one location.

gordvan said: Berga Bazars Alus Solons has moved into Alehouse. we now have all our beer in one location.

šodien iešu ar "ziediem" :)

Cik tur trūka, ka būtu šodien aizvilcies uz šo te pasākumu... bik datumus sajaucu :))

6 days later

Varu paķert līdzi etalonatsvaru komplektu, ja kāds vēlas savus svarus pārbaudīt.

O, varētu pamāžoties. Ja neaizmirsīšu, paķeršu svarus. :)

deelj nopliisushaas mashiinas ljoti iespeejams ka es arii vareetu ierasties un pat iedzert :) diez blomei domaato alu ar nosaukumu "Vaargulis konkursam" arii nest?

^traks vai? man ir 2 pudelītes latvijas dzintara alus aizķērušās. vairāk gan nekā interesanta...

gadu vecā ?

Konkursa alus jau konkursam domāts, ja vien tas nav kāds neizdevies eksperimens, kuram jāuzstāda diagnoze

nē nu neizdevies nav, bet lāgā nekā cita nav ko atvest, viss atkal izdzerts. labi, pierunaaji - ieshu dzert juusu alus un pats neko nenesiishu.

paga paga, tad es vienīgais ar alu būšu??

reinis said: paga paga, tad es vienīgais ar alu būšu??

Nē!

man būs pa litram ar Sierainajām Nevadām (ar un bez kaķa).

pekains būs ar 1litru mālu alu! Krāsa tāda.