Nu protams , apo, tapēc taču visi arī pilnīgi visur, jebkurā veikalā vai iestādē to vien dara kā kaulējas caurām dienām :))))Tapēc jau mums te Ēģiptē arī nav nekur pie precēm cenu zīmes klāt. P.S par to tautu gan nevajadzētu izteikties, man pret ebrejiem ir izteikti simpātiska attieksme un vislabākā pieredze saskarsmē. Varētu pat tekt ka šī pieredze ir izteikti audzinoša :)

bet biržā kaulēties tiešā veidā nevar :) tu izliec savus pirkšas uzdevumus, bet pārdevējs pārdošanas, kā rezultātā vai nu tu nopērc pa pārdevēja cenu vai tev "ielej" pa tā saucamo tavu BID cenu. Parasti gan likvīdām lietām spreads ir minimāls. Tas tā, spams ne par alus tēmu.

BET prieks, ka jānis, kā terminātors ir atpakaļ (I'll be back :) )

Jāni,tieši tā, jebkurā iestāde un vietā var kaulēties, kur ir pērsonīgā/ tiešā pārdošana - tirgu, veikalā ar individuālo apkalpošanu, pie zobārsta, pakalpojumi kopmānijā, utt. Protams ir vietas kur nevar, kas ir tikai normāli.

es jau zinu tās biržas štellītes, katru reizi iepērkot alus izejvielas saskaros ar to, tā viš i kā tu saki....

Aiziet uz Valsts Zemes dienestu vai VID vai Policiju un davai kaulēties :))))) Es jau Maksimā ar parasti pēkot saldējumu , nokaulēju kādus santīmus! A kā tad savādāk?!

VZD un policijā nav preču, tur ir valsts uzliktas nodevas. Nodokļus laikam neviena valsts ar atlaidi nepārdos. Lai gan, ja ir VID nodokļu un soda uzrķēns ir likumā paredzēta kārtba kā vienoties ar VID ģenerāldirektoru par soda samazināšanu. Tā ka nekas nav neiespējams. Arī iepsit šančiku maximā, kas tev labi sanāk. :)

Pievienojos labu vārdu teicējiem . Lai iet tā lieta

a year later

Tagad Cascade un Saphir apiņi par saprātīgu cenu un neierobežotā daudzumā. Gāzes degļi arī ir atpakaļ. http://alusizejvielas.blogspot.no/

19 days later

Staļģenes iesals par demokrātisku cenu tagad arī pie manis dabonams http://alusizejvielas.blogspot.com/

17 days later

aizpagājušās nedēļas nogalē mēģināju ievārīt no Staļģenes iesala (kad ņēmu, Ausma tieši atvēra jaunu maisu). Cukurojās ļoti labi. Aliņš jau norūdzis, uzgāzējies un atdzesējies. Pirmā garšas prove - ļoti labi un saulgriežos būs ideāli. Vienīgi filtrējot laikam būšu nedaudz ielējis biezumus, jo nav dzidrs. Nākamreiz noteikti ņemšu vietējo nevis importa.

Reklāmraksts? :)

Betnu iesals tiešām rādās ok. Man ir gana dzidrs sanācis.

Es te tikko uzvāriju no Staļģenes brāķētā iesala, ko arī varēja dabūt. Misa sanāca diezgan duļķīga, bet kad norūga tad pārsteidzoši dzidrs alus. Vienīgi jāsaka, ka iznākums švaks. No 6kg iesala dabūju laukā 28litri misas ar 1045. Nebrāķēto ( to ko tirgoju) neesmu vēl izmēģinājis.

21 days later

kāds to lieto ?!

Es lietoju, man jau šķiet ka uzreiz ir dzidrāks. Pirmie ar baigo duļķi bija, bet ar sūnu jau cauri var redzēt.

Nē, karigināns man nav, jo es neatbalstu Evielu pievienošanu :)))

^^ a priekš kam vajag dzidrāku alu ?!

Manā gadījumā ir vēlme paeksperimentēt cikt tā parikte labāk savelk olbaltumu kunkulī... Dzidruma ziņā manējais pēc 14 dienu zemtemperaturizēšanās ir kā stikliņš ;) arī bez visas žīdu bārdas vai kā viņu tur sauca

Es esmu lietojis un reizēm savelk , bet reizēm ne. Nezinu kapēc

a month later

Savelk, savelk... bet kaut kā šķiet, ka labāk šancē ar iegremdējamo dzesētāju, ja ir pretplūsma vai siltummainis diez kāda tolka, manuprāt, nav.