Laba diena

Vajadzīgas divas alus pudeļu kastes, varbūt mājās kādam mētājās?

Es arī varētu pieteikties uz kādām 10 kastēm, protams par saprātīgu cenu.

Vispār jau kastēm ļoti jāskatās. Teiksim LV alusdarītavu kastēs parasti nevar ielikt vāciešu pudeles ar swing-top korķiem. Es savas esmu atvedis no Vācijas.

Par 2 Ls gabalā LV pudeļu kastes var dabūt veikalā pie Brāļa darītavas.

Bet esmu konstatējis, ka vācu man daudz labāk patīk - viņām parasti ir ērtāki rokturi, dažkārt ar kādu mīkstu un neslīdošu materiālu rokturi ir papildus izlīmēti, turklāt bieži ir segti sāni. Nu bet tas jau tāpēc, ka vācieši alu kastēs pārdod mazumpircējiem, kuriem ērtības ir svarīgas, bet LV kastes iet tikai vairumpircējiem, kuriem komforts pārāk neinteresē.

Vācu kastēm arī zežģis augstāks- nesitas pudele pret pudeli. Var ienest mājās kaimiņiem nedzirdot

var jau pudeles salikt tīri labi arī kartona kastē. Tās maksā ap 30 santimiem DEPO.

Varēt jau var kartona kastē turēt, bet nešanai neracionāli.

Ir racionāli pietiekoši, tikai nedaudz neērti )

Un tad kad kartona kaste noķer nedaudz mitruma, tad pudeles dziedādamas izbirst caur dibenu.

Vajag kartona kastei apakšā ielikt kautkādu pabieza kartona gabalu. Un ja lieto kartona kastes tad jāatceras ka nevajag viņas likt ūdenī:) Nesaku ka tas ir ideālākais iepakojuma veids uz pasaules, bet ļoti pieejams un lēts. Tukšās pudeles vispār ērti uzglabāt. ja paredzēts uzglabāt ilgāk tad var kasti aptīt ar streč plēvi.

Depo kaste pa kaut kādiem 80sant, kartons dibenam, ietinamā plēve... Tuvu plastmasnieces cenai. Plastmasniecēm ērti pēc pidīšanas noskalot visu kasti.

Pag pag pag....Depo kaste maksā 30 santīmus a streč plēve maksā 3 lati 300 metri. Nevajag sabiezināt krāsas.

Lab, lab, nepārzinu kastēm cenas. Vienmēr gan licies, ka kartonnieces veikalā maksā neadekvāti dārgi.

3 months later

Nupat iepirku saimniecībai zaļās aluskastes pa 1,70Ls gabalā. Ja kādam vajag - vēl kāds tūkstotis esot :) Pārdevējs kā izradās ir nu jau aizvērtās Gulbenes alusdarītavas īpašnieks. Uztaisīja virtuālo eksursiju pa savu brūzi, interesanti papļāpājām. Iespējams ka piebiedrosies uz kādu saietu padegustēt un padalīties pieredzē.

Vai kāds kaut ko nezin par kastēm 1 l pudelēm?

atis said: Vai kāds kaut ko nezin par kastēm 1 l pudelēm?

pamēri pudeles diametru. vīna pudeļu kastes ir nopērkamas.

--

kautgan laikam vīna kastes nederēs. paGooglēju un sapratu, ka vai nu tās ir glītas dāvanu kastes vai parastas kartonenes vai arī pudeles liekas guļus, kā jau vīnam pienākas...

Arvids said: Nupat iepirku saimniecībai zaļās aluskastes pa 1,70Ls gabalā. Ja kādam vajag - vēl kāds tūkstotis esot :) Pārdevējs kā izradās ir nu jau aizvērtās Gulbenes alusdarītavas īpašnieks. Uztaisīja virtuālo eksursiju pa savu brūzi, interesanti papļāpājām. Iespējams ka piebiedrosies uz kādu saietu padegustēt un padalīties pieredzē.

a kur kontakti? es uz kādām 10 pieteiktos.

Ati paskaties minerālūdens kastes stikla pudelēm. Vācu variantā sanāk baigi spiest, bet pieļauju, ka ir lielākas.

zaļās alus kastes http://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/storage-packaging-accounting/boxes-boxes/pnclx.html

Tās 1l pudeļu kastes nevar dabūt no Brāļa vai no tiem, kas leišu dzīvo alu tirgo?

Arvids said: zaļās alus kastes http://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/storage-packaging-accounting/boxes-boxes/pnclx.html

Biju pakaļ kastēm. Džeks vispār ir atvērts biznesa piedāvājumiem par brūža izmantošanu. Cik sapratu, tad tur viss ir pilnībā nokomplektēts, ej un ražo. Vārāmā katla jauda laikam ir 9 tonnas.